Δημοφιλείς Αναζητήσεις
Τεχνητή Νοημοσύνη
Κλιματική Αλλαγή
Οικονομία
Τεχνολογία

Η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία για την ΑΕΛ και θέλει να ξεχάσει όσα έγιναν στον Βόλο

Η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία για την ΑΕΛ και θέλει να ξεχάσει όσα έγιναν στον Βόλο

Ψάχνει ηρεμία

Οι δύο χαμένοι βαθμοί έφεραν προβληματισμό στην ΑΕΚ. Ολα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στον Βόλο «σημάδεψαν» την ομάδα του Νίκολιτς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Γι' αυτό η «Ενωση» θα πρέπει, εν όψει της συνέχειας, να εξασφαλίσει την ηρεμία της, αφού ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα, εφόσον αλλάζουν, όπως όλα δείχνουν, και τα δεδομένα για τα playoffs με τη διαφαινόμενη είσοδο του Παναθηναϊκού.

Στην ΑΕΚ άπαντες προσπαθούν να ξαναμπούν στη ρουτίνα τους. Να «καθαρίσει» το μυαλό μετά τη μεγάλη ένταση στο Πανθεσσαλικό με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη και να προχωρήσουν. Το πρόγραμμα εξάλλου είναι πολύ δύσκολο, αφού έρχεται σημαντικό ματς το Σάββατο με την ΑΕΛ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τσέλιε στη Σλοβενία και μετά η τριάδα «φωτιά» με Ατρόμητο στο Περιστέρι, εντός με Τσέλιε και πάλι εντός με την Κηφισιά.

Τώρα όμως όλοι κοιτούν τον αγώνα με την ΑΕΛ, η οποία έρχεται με… φόρα στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο. Και αυτό διότι στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει κόψει βαθμούς σε Παναθηναϊκό εκτός και ΠΑΟΚ εντός, ενώ έχει μόλις 2 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια της. Πάντως, ακόμα συζητούν στην ΑΕΚ τη φάση του πέναλτι με το χέρι του Μπουζούκη που το πήρε πίσω ο Τσιμεντερίδης με παρέμβαση του VAR (Παπαδόπουλος) και οι απαράδεκτα λίγες καθυστερήσεις, ακόμα και η συμπεριφορά του διαιτητή απέναντι στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές και σε ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η ομάδα μπαίνει από σήμερα δυνατά για το ματς με την ΑΕΛ και ο Μάρκο Νίκολιτς αυτή τη φορά θέλει οι ποδοσφαιριστές του όχι μόνο να αποφορτιστούν σωματικά από το ματς με το Βόλο, αλλά κυρίως ψυχολογικά και πνευματικά από την ένταση. Αυτό πρέπει να το αποδείξει το Σάββατο στην «Αllwyn Arena».

Τέλος, η Super League ανακοίνωσε ότι καλεί σε απολογία την ΑΕΚ για το παιχνίδι στον Βόλο. Τα άρθρα του ΚΑΠ που αναφέρονται στην κλήση δεν επιφέρουν ποινές, πέραν του προστίμου. Ετσι η ΑΕΚ δεν απειλείται με νέα τιμωρία έδρας. Συγκεκριμένα, η κλήση αφορά αντικείμενα που δεν είναι πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Πηγή: dimokratia.gr