Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και οχι μόνο. Καλή σας απόλαυση
600 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε καλά με το μίξερ
2 βανίλιες
10 γραμμάρια ζελατίνη
Αφήνουμε για 15-30 λεπτά στο ψυγείο την κρέμα να πάρει υφή γιαουρτιού
1 συσκευασία πτι μπερ παπαδοπούλου
απλώνουμε το 1/3 της κρέμας στην πρώτη στρώση
περνάμε δεύτερη στρώση με τα μπισκότα και ρίχνουμε το υπόλοιπο 1/3 από πανω. Το ίδιο κάνουμε για άλλη μια στρωση και βάζουμε από πάνω μια τελευταία σειρά από μπισκότα.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες. Αν μας αρέσει η σοκολάτα μπορούμε να ρίξουμε από πανω μια στρώση κουβερτούρας ή ψύγματα σοκολάτας για να πάρει τη γεύση.
Πηγή: newsone.gr