Συνελήφθη ένας 30χρονος για φωτιές στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του, ο συλληφθείς ομολόγησε 3 πυρκαγιές, οι δύο εκ των οποίων μπήκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Χρυσοκελλαριάς και της Υάμειας. Η ανάρτηση του υπουργού: «Ημεδαπός 30 ετών κάτοικος Χαρακοπίου Μεσσηνίας ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μια την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας. Κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα». ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών σε Δυτική Αττική και Πειραιά
1 year, 1 month ago
6

Συνελήφθη ένας 30χρονος για φωτιές στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του, ο συλληφθείς ομολόγησε 3 πυρκαγιές, οι δύο εκ των οποίων μπήκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Χρυσοκελλαριάς και της Υάμειας.

Η ανάρτηση του υπουργού:

«Ημεδαπός 30 ετών κάτοικος Χαρακοπίου Μεσσηνίας ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μια την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας. Κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα».