X-Factor: Ποια είναι η διαγωνιζόμενη που είπε στον Χρήστο Μάστορα ότι είναι απαράδεκτος
3 years ago
6

Η νεαρή Κατερίνα μάγεψε με τη φωνή της τους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το «X-Factor» με τους τέσσερις κριτές να αναζητούν τα μεγαλύτερα ταλέντα. Οι οντισιόν ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνα να δοκιμάζει τις δυνατότητές της ενώπιον του Στέλιου Ρόκκου, του Χρήστου Μάστορα, της Μαρίζας Ρίζου και του Μιχάλη Κουινέλη.

Η Κατερίνα παίζοντας πιάνο ερμήνευσε το τραγούδι «Αν το λες αγάπη αυτό» και ενθουσίασε τους κριτές με την βελούδινη φωνή της.

Μάλιστα η νεαρή διαγωνιζόμενη εξέφρασε την ιδιαίτερη αδυναμία της στον Χρήστο Μάστορα και τον κάλεσε να τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι. «Σας αγαπώ όλους αλλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη και θαυμασμό για τον κ. Μάστορα. Σας ακούω πολλά χρόνια και με στενοχωρεί που δεν ξέρετε ποια είμαι γιατί ακολουθιόμαστε στο Instagram. Είστε απαράδεκτος».