Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στα social media και έχει δεχτεί σφοδρή κριτική όταν είπε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξή της. «Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».
Η αντίδραση της Φιλαρέτης Κομνηνού
Η συνάδελφός της Φιλαρέτη Κομνηνού με μια δηκτική ανάρτηση στο Instagram απάντησε στη δήλωσή της μιλώντας για έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία.
«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί «γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Η οργή της Κοραλίας Καράντη για την «αναθεματισμένη εκπομπή» και τα λόγια της που παρερμηνεύτηκαν
Λίγα 24ωρα μετά το σάλο η Κοραλία Καράντη θέλησε να παρέμβει μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και να δώσει τη δική της εξήγηση: «Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε, αρχικά για να συνεχίσει: «Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω».