σως το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν τρώμε να είναι τα μέρη του σώματος που ωφελούνται από την κάθε τροφή.
Γνωρίζουμε πιθανότατα ποιες βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία λαμβάνουμε, καθώς και τον ρόλο της πρωτεΐνης στην ανάπτυξη του σώματος. Το βασικό κριτήριο επιλογής τροφών ωστόσο, παραμένει η γεύση και οι προτιμήσεις μας σε συγκεκριμένες τροφές.
Οι νευρολόγοι υπογραμμίζουν τη σημασία της κατανάλωσης τροφών που ωφελούν τον εγκέφαλο.
Δείτε στην παρακάτω gallery ποιες είναι αυτές οι τροφές:
Πηγή: Medical Daily