adidas Campus ή Superstar; Συγκρίνοντας δύο εμβληματικά μοντέλα
5 days ago
6

Υπάρχουν παπούτσια που έχουμε συνηθίσει και υπάρχουν παπούτσια που έχουν ξεπεράσει την εποχή τους, έχουν γίνει διαχρονικά σύμβολα της μόδας και φυσικά τα λατρεύουμε. Ο λόγος για τα adidas Campus και adidas Superstar, δύο μοντέλα παπουτσιών που γεμίζουν τις ντουλάπες μας εδώ και χρόνια. Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα: Ποιο να επιλέξετε;

Επιλέγοντας το ιδανικό sneaker

Οι επιλογές που προσφέρουν τα δύο αυτά μοντέλα είναι πολλές, κάνοντας πολλές φορές τη διαδικασία πιο… δύσκολη. Σίγουρα το κάθε παπούτσι έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, τη δική του αισθητική και το δικό του μοναδικό στυλ. Πώς λοιπόν θα καταλάβετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς;

Ας προσπαθήσουμε παραπάνω να συγκρίνουμε τα δύο αυτά παπούτσια, για να μπορέσετε να πάρετε την πιο σωστή απόφαση!

Τι κάνει τα adidas Campus τόσο ξεχωριστά;

Τα adidas Campus, το ιστορικό αυτό θα λέγαμε μοντέλο παπουτσιών, κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ‘80 κυρίως ως παπούτσι για μπάσκετ. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα must-have κομμάτια όσων αγαπούν το street fashion.

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του είναι η διαχρονική αισθητική του. Είναι εκείνο το παπούτσι που έχει απλό design και minimal, κάτι το οποίο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η suede επιφάνεια του προσθέτει μια δόση κομψότητας και ποιότητας, ενώ το χαρακτηριστικό σήμα του brand – οι 3 γραμμές – ολοκληρώνουν το σχεδιασμό.

Η απλότητά του το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα και σε πλήθος περιστάσεων! Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με τζιν, βερμούδες, υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα και θα δείτε πως δεν χάνει στο ελάχιστο το στυλ του. Ίσα ίσα, αναβαθμίζει κάθε σας εμφάνιση.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως αποτελεί σύμβολο της pop κουλτούρας. Κι αν… “δειλιάζετε” να το φορέσετε και με πιο κομψά ρούχα, θυμηθείτε πως αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες και influencers δεν παύουν να το επιλέγουν στις πιο σημαντικές εμφανίσεις τους!

Γιατί αγαπάμε τόσο τα adidas Superstar;

Ποιος δεν έχει φορέσει έστω και μια φορά στη ζωή του τα adidas Superstar; Πρόκειται για το παπούτσι που ενώ κατασκευάζεται εδώ και δεκαετίες δεν παύουμε να λατρεύουμε. Γιατί; Διότι ανανεώνεται συνεχώς, εξελίσσεται και μας προσφέρει επιλογές που ταιριάζουν με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Αποτελεί σύμβολο της αστικής και αθλητικής κουλτούρας και όχι άδικα. Με τη διαχρονική του έκφραση και το design που όλοι αναγνωρίζουν, έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού παγκοσμίως. Οι 3 ρίγες που είναι χαρακτηριστικές σχεδόν σε κάθε παπούτσι του brand αλλά και το iconic “shell toe” στην κορυφή του παπουτσιού, μας κάνει να λέμε ναι, σε κάθε νέο μοντέλο.

Το ιδιαίτερο, αλλά απλό αυτό σχέδιο μπορεί να συνδυαστεί με μια πληθώρα ενδυματολογικών επιλογών. Πέρα από τα κλασικά και προφανή, όπως τα τζιν και τα αθλητικά ρούχα, μπορεί να ταιριάξει τέλεια με φούστες και υφασμάτινα παντελόνια, χαρίζοντάς μας εκκεντρικές, αλλά και πιο statement εμφανίσεις.

Είναι το παπούτσι που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και με κοστούμι, πώς λοιπόν να μην το αγαπήσετε; Στην περίπτωση αυτή, καλό είναι να επιλέξετε ένα απαλό χρωματισμό, ή πιο έντονο, ο οποίος θα κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο και θα χαρίσει μια πιο νεανική και δροσερή αίσθηση στο όλο ντύσιμο.

Τελικά, ποιο μοντέλο θα επιλέξετε;

Το να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα από τα δύο αυτά μοντέλα, σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού και τα δύο προσφέρουν μοναδικές στιλιστικές επιλογές και δυνατότητες και όχι μόνο. Πρόκειται για μοντέλα ανθεκτικά, που αντέχουν με την πάροδο του χρόνου.

Τώρα, αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξετε, θα λέγαμε πως τα adidas Campus προσφέρουν μια πιο λεία και minimal αισθητική, ενώ τα adidas Superstar ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα διακριτική τους εμφάνιση.

Όποιο και επιλέξετε να είστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που όχι μόνο θα ενισχύσει τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά θα σας προσφέρει και την απαραίτητη άνεση για κάθε σας δραστηριότητα!