Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef!
Σε έναν δύσκολο και απαιτητικό τελικό, η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να κερδίσει το reality μαγειρικής και να κατακτήσει το τρόπαιο αλλά και 50.000 ευρώ.
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv όπου μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής και τον λόγο που ποτέ δεν εξέφρασε προσωπικές της ιστορίες.
Όπως έκανα στο παιχνίδι, έτσι και στη ζωή μου προτιμώ να κρατώ οτιδήποτε άσχημο μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλος ο κόσμος και να περνάς και τις στεναχώριες σου και στους άλλους. Καθένας έχει αρκετά προβλήματα δικά του και δεν υπάρχει λόγος να ακούει ένα μελόδραμα στην τηλεόραση. Αυτό που χρειάζεται και ο ίδιος είναι να χαλαρώσει στον καναπέ του και να γελάσει… Δεν ήθελα να πάω στο MasterChef και να πω μια συγκινητική ιστορία για να με δει ο κόσμος και να με λυπηθεί. Δεν κατηγορώ εκείνους που το κάνουν, απλώς εγώ δεν είμαι έτσι. Μπορεί για ορισμένους να λειτουργεί ανακουφιστικά το να μοιράζονται με τον κόσμο τα όσα έχουν περάσει και δεν αποκλείεται να βοηθήσουν και κάποιους που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο. Εγώ είμαι τελείως διαφορετική.
Ο σεφ μας έχει τάξει κουμπαριά, οπότε θα δείξει!
Με τον Χρήστο είτε παντρευτούμε τώρα, είτε σε 10 χρόνια, είτε σε 20, αυτό που ζούμε είναι δικό μας, μοναδικό και δεν περιμένουμε το γάμο για να μας δέσει. Απλώς το είπα εγώ πάνω στην τρέλα μου και ξεκίνησε αυτή η πλάκα. Είμαστε ακόμη νέοι, έχουμε τη ζωή μπροστά μας και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει μόνο του.
Σίγουρα θα μείνω προσηλωμένη στο στόχο μου. Για μένα, η μαγειρική είναι αυτό που θα ακολουθήσω. Έχω να μάθω πάρα πολλά, έχω τεράστια όρεξη να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας. Θέλω να δουλέψω δίπλα σε μεγάλους σεφ, να εμπλουτίσω όσο ακόμα περισσότερο τις γνώσεις μου. Θα έρθουν καλές προτάσεις, θα ανοιχτούν κάποιες πόρτες και όλα είναι καλοδεχούμενα.
Μια τηλεοπτική πρόταση θα με ενδιέφερε αν ήταν κάτι που μου ταιριάζει, κάτι αυθόρμητο και χωρίς σενάριο. Θέλω να έχει σχέση με τη μαγειρική, αλλά να κάνουμε την πλάκα μας και κάτι άλλο παράλληλα. Να μαγειρεύουμε ωραία, αλλά χωρίς στημένα πράγματα.