Στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας οι δύο άσοι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα
«Χρυσάφι» από Ιταλία για Μουζακίτη – Τζολάκη. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά το μυαλό του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και μετά τη νίκη του στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή στις 21.00, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
- Από τον Γιάννη Καρμα
Παράλληλα, όμως, τα σενάρια για μεταγραφές και στόχους εν όψει καλοκαιριού συνεχίζονται στο εξωτερικό. Ενα από τα ονόματα που… κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό είναι αυτό του Στίβεν Ενσίμπα.
Σύμφωνα με το africafoot, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Κραϊόβα, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 38 εμφανίσεις με τη ρουμανική ομάδα φέτος. Θυμίζουμε πως ο Τουρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Στέφαν Ντε Φράι της Ιντερ! Από εκεί και πέρα, η… μεταγραφολογία δεν έχει να κάνει μόνο με αποκτήσεις, αλλά και με αποχωρήσεις παικτών.
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Γιουβέντους έχει σημειώσει στο μπλοκάκι της τα ονόματα των Μουζακίτη και Τζολάκη. Οι εμφανίσεις των δύο άσων του Ολυμπιακού, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο, φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Μίρκο ντι Νατάλε επισήμανε ότι η «μεγάλη κυρία» παρακολουθεί τους δύο παίκτες και μάλιστα πρόσφατα απέναντι σε Λεβερκούζεν και Πανσερραϊκό.
Για να τους κάνει δικούς της τους δύο ποδοσφαιριστές η Γιουβέντους θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα. Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει καταγράψει φέτος 32 συμμετοχές με απολογισμό τρεις ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2029.
Από την άλλη, ο Κωνσταντής Τζολάκης μετρά 34 συμμετοχές έως τώρα κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ, με το συμβόλαιό του στην ομάδα του Πειραιά να ολοκληρώνεται το 2027. Για τον Ελληνα γκολκίπερ ενδιαφέρονται επίσης Νάπολι και Ρόμα, όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ.
Πηγή: dimokratia.gr