Αγγειοχειρουργική ΑΧΕΠΑ: Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη των αγγειακών νοσημάτων

Αγγειοχειρουργική ΑΧΕΠΑ: Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη των αγγειακών νοσημάτων

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αγγειακά νοσήματα: πρόληψη-διάγνωση-αντιμετώπιση» και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της νεοϊδρυθείσας Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, από τις 16:30 μέχρι τις 20:00 στο Αμφιθέατρο και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου (Είσοδος: Στίλπωνος Κυριακίδη 1).

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του «ΑΧΕΠΑ» που πρόσφατα αναβαθμίσθηκε σε ανεξάρτητη Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Η ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (τηλ.: 210 3645 629, Δευτ.-Παρ. και ώρες 9:30 - 17:30), ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα https://www.aggeiakesimeresahepa.gr ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..