Αυτό το ξυπνητήρι θα το ήθελαν όλοι στο κομοδίνο τους

Αυτό το ξυπνητήρι θα το ήθελαν όλοι στο κομοδίνο τους

Φανταστείτε να είχατε κάθε πρωί έναν ταλαντούχο barista σε ετοιμότητα για να φτιάξει τον αγαπημένο σας καφέ.

baristaclose

Χάρη στον Βρετανό σχεδιαστή Josh Renou, κάτι τέτοιο θα είναι σχεδόν διαθέσιμο σε λίγο καιρό. Ο λόγος για ένα ξυπνητήρι που ονομάζεται «Barisieur» και το οποίο λειτουργεί και ως μηχανή του καφέ. Σας ξυπνά και ταυτόχρονα σας καλωσορίζει στην καινούρια μέρα με τον ήχο του νερού που βράζει και τη μυρωδιά του αγαπημένου σας ροφήματος.

baristadial

Το συγκεκριμένο ξυπνητήρι την ώρα που θα σας ξυπνήσει θα ετοιμάσει και μια κούπα ζεστό καφέ ή τσάι ώστε όταν σηκωθείτε να είναι το ρόφημα έτοιμο να το απολαύσετε.

baristaliquid

Αυτό το «έξυπνο» ξυπνητήρι είναι σήμερα υπό κατασκευή και αναμένεται να κοστίζει περίπου 250 δολάρια. Στόχος του κατασκευαστή είναι ένα προϊόν λειτουργικό αλλά και καλαίσθητο, και με αυτά τα κριτήρια δημιουργήθηκε το πρωτότυπο «Barisieur». «Αποτελεί ένα παράδειγμα διαχρονικού design, που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια» αναφέρει ο κατασκευαστής του.

baristamanbaristapourbaristasleepbaristaalarm

Ο εμπνευστής του «Barisieur» αναζήτησε χρηματοδότηση για το φιλόδοξο σχέδιό του μέσω του Indigogo. Στις 29 Ιουλίου κάλυψε πλήρως το ποσό που είχε βάλει στόχο, συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 655.000 δολάρια. Φαίνεται πως είναι πολλοί εκείνοι που δυσκολεύονται με το πρωινό ξύπνημα...

kffntk1kffntk2kffntk3kffntk4kffntk5kffntk6kffntk7

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..