Συναρπαστική εμπειρία Gaming για δέκα χιλιάδες επισκέπτες στο GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Συναρπαστική εμπειρία Gaming για δέκα χιλιάδες επισκέπτες στο GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες και 1.476 συμμετοχές αθλητών σε πάνω από 2.000 παράλληλα sessions, ολοκληρώθηκε το κορυφαίο Gaming event GameAthlon, powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Το ενδιαφέρον στο 5ο κατά σειρά GameAthlon επικεντρώθηκε γύρω από τα gaming tournaments.

sam,ngerm1

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πραγματοποιήθηκαν τουρνουά σε: LoL, Injustice 2, FIFA, Hearthstone, Counter-Strike:GO, Tekken 7, Mortal Kombat X, Clash Royale, Overwatch, Street Fighter V με τον ΓΕΡΜΑΝΟ να δίνει στους διακριθέντες πλούσια δώρα. Παράλληλα, οι νικητές του GameAthlon κέρδισαν μία θέση στο eGaming, το μεγαλύτερο e-sports event στα Βαλκάνια που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο (9-17/9) και φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

sam,ngerm2

Τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι celebrities του community που παρευρέθηκαν, όπως οι youtubers: CaptainPanez, HackPixelz, ZOK, LadyChristie, Easy Purple, οι comic artists, αλλά και οι παράλληλες δράσεις, όπως ο διαγωνισμός cosplayers, τα 3D avatars στο booth ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι retro κονσόλες.

sam,ngerm3

Η σεζόν για τους gamers συνεχίζει με τα tournaments The League καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και τον Αύγουστο. Οι συμμετέχοντες του πρωταθλήματος αγωνίζονται online στα League of Legends, Hearthstone και Counter-Strike:GO, αλλά και σε LAN tournaments σε επιλεγμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για τα παιχνίδια FIFA, Pro Evolution Soccer, NBA2K και Tekken 7.

sam,ngerm5

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του The League, η δράση κορυφώνεται στο The League Open που θα πραγματοποιηθεί στο eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Θεσσαλονίκης. Oι 6 κορυφαίες ομάδες του The League προκρίνονται απευθείας στους Top 8. Ανοικτά προκριματικά θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο.

sam,ngerm6

Oι διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν βραβεία της διοργάνωσης The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. Η ποικιλία των παιχνιδιών στα οποία διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες σε συνδυασμό με το μέγεθος των βραβείων αυτών, κάνουν το The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το μεγαλύτερο οργανωμένο πρωτάθλημα e-sports στην Ελλάδα.

sam,ngerm7sam,ngerm4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..