Συνταγή για το πιο μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι

Συνταγή για το πιο μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι

Ένα μυρωδάτο και ελαφρύ κέικ πορτοκάλι που θα συντροφεύσει τέλεια το πρωινό και τον απογευματινό σας καφέ.ΥΛΙΚΑ• 1 κούπα ελαιόλαδο• 1 κούπα ζάχαρη• 4 αυγά• 1 πορτοκάλι ολόκληρο με τη φλούδα πολτοποιημένο στο multi• 1 baking powder• 1-2 βανίλιες• 2 κούπες αλεύρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗΧτυπάμε με σύρμα (όχι στο μίξερ),το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αυγά. Έχουμε πολτοποιήσει το πορτοκάλι στο multi, το οποίο προσθέτουμε στο μείγμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, στο οποίο έχουμε ανακατέψει το baking powder και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε λίγο ακόμα και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά (κατά προσέγγιση, ανάλογα με το φούρνο που διαθέτουμε).Όταν το κέικ κρυώσει λίγο, σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 1 κούπα χυμό πορτοκάλι,στο οποίο ρίχνουμε 1 κούπα ζάχαρη άχνη, για να φτιάξουμε γλάσο πορτοκάλι (ή εναλλακτικά,5 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι με 2  κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη). Μόλις το μείγμα γίνει σαν χρυσό σιρόπι,ανοίγουμε με ένα μαχαίρι τρύπες στο κέικ και το περιχύνουμε με το γλάσο.' Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε και με ζάχαρη άχνη. Επιστημονική Επιμέλεια: Διαιτολογική Ομάδα nutrimed.grThe post Συνταγή για το πιο μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι appeared first on JoyTV.

Μακαρόνια στον φούρνο με λουκάνικο, μπεσαμέλ και τυριά!

Μακαρόνια στον φούρνο με λουκάνικο, μπεσαμέλ και τυριά!

Μακαρόνια στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα, λουκάνικο, μπεσαμέλ και τυριά. Ένα απολαυστικό μεσημεριανό που μας ταξιδεύει Ιταλία!Τι θα χρειαστείς2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1/8 του φλιτζανιού κρεμμύδι κομμένο2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο1 ιταλικό λουκάνικο2 κουτιά σάλτσα ντομάτας1 κουταλιά της σούπας ρίγανη2 κουταλάκια του γλυκού βασιλικό φρέσκος κομμένος½ κουταλάκι του γλυκού μάραθο½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 πρέζα κόκκινο πιπέρι1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 πακέτο πέννες3 κουταλιές της σούπας βούτυρο3 κουταλιές της σούπας αλεύρι2 ¼ του φλιτζανιού γάλαΤριμμένη μοτσαρέλαΤριμμένη παρμεζάναΠώς θα το φτιάξειςΣε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι. Πρόσθεσε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακάτεψε. Πρόσθεσε το λουκάνικο και τσιγάρισε το και αυτό για λίγο. Πρόσθεσε τη σάλτσα ντομάτας και τα μπαχαρικά και άφησε όλα τα υλικά να σιγοβράσουν. Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά πρόσθεσε το βούτυρο. Όταν λιώσει το βούτυρο πρόσθεσε το αλεύρι. Ανακάτεψε για περίπου 5 λεπτά. Πρόσθεσε το γάλα και ανακάτεψε μέχρι να πήξει. Τέλος πρόσθεσε μια πρέζα αλάτι. Σε ένα ταψί πρόσθεσε τη μισή κόκκινη σάλτσα. Πάνω από την κόκκινη σάλτσα πρόσθεσε τα μακαρόνια και μετά ξανά την υπόλοιπη κόκκινη σάλτσα. Στην συνέχεια πρόσθεσε τη μπεσαμέλ και πασπάλισε με μοτσαρέλα και παρμεζάνα. Ψήσε στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά. The post Μακαρόνια στον φούρνο με λουκάνικο, μπεσαμέλ και τυριά! appeared first on JoyTV.

Πανεύκολο σουφλέ σοκολάτας, σκέτη... αμαρτία!

Πανεύκολο σουφλέ σοκολάτας, σκέτη... αμαρτία!

Δεν υπάρχει πιο... σοκο- κολασμένο γλυκό από το σουφλέ σοκολάτας! Μπορείς να το φτιάξεις στα γρήγορα για εκείνες τις επίμονες "θέλω-σοκολάτα" λιγούρες, ή να το προσφέρεις στις κολλητές σου στο καθιερωμένο σας brunch, σερβίροντάς το με λευκή κρέμα από πάνω ή παγωτό δίπλα… Το μόνο σίγουρο είναι πως εσύ θα το λατρέψεις (και οι φίλες σου θα λατρέψουν εσένα!)Υλικά:2 μπάρες σοκολάτα κουβερτούρα3/4  φλιτζάνι ζάχαρη100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κγ μπέικιν πάουντερ100  γρ. βούτυρο5 αυγά2 βανίλιες σκόνηΕκτέλεση:Σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες που τις έχουμε κόψει σε κομματάκια.Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη μαζί με τα αυγά και στη συνέχεια τα αναμιγνύουμε με τη λιωμένη σοκολάτα.Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες.Σε πυρίμαχο σκεύος για σουφλέ, αφού το βουτυρώσουμε πρώτα, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά , στους 180 βαθμούς. Προσοχή! Δεν το αφήνουμε παραπάνω γιατί δεν θα μείνει μέσα λιωμένη σοκολάτα.Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη από πάνω και αν θέλουμε, το διακοσμούμε με μια φράουλα στο κέντρο και αν θέλουμε το σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.The post Πανεύκολο σουφλέ σοκολάτας, σκέτη... αμαρτία! appeared first on JoyTV.

Καλοκαιρινές σαλάτες με ντομάτα: Οι συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις!

Καλοκαιρινές σαλάτες με ντομάτα: Οι συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι ντομάτες είναι ένα από τα πιο δροσερά λαχανικά της εποχής και είναι μία από τις σίγουρες επιλογές για την σαλάτα σου. Όμως, αντί να φτιάχνεις συνέχεια την κλασική εκδοχή τις ντοματοσαλάτας σου βρήκαμε 2 συνταγές για δροσερές σαλάτες που μπορείς να φτιάξεις μέσα στο καλοκαίρι.Σαλάτα αλά μπρουσκέταΥλικά-4 φέτες ψωμί του τοστ- 1 φρέσκια μοτσαρέλα- 2 ντομάτες- λίγο φρέσκο βασιλικό-2 κίτρινες πιπεριέςΕκτέλεση:Κόβετε τις φέτες του ψωμιού σε κυβάκια και τις τσιγαρίζετε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια τις βάζετε σε ένα πιάτο και τρίβετε από πάνω τις ντομάτες. Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια και τις ανακατεύετε με την ντομάτα, μετά κόβετε την μοτσαρέλα σε κομμάτια και την προσθέτετε από πάνω. Τέλος, προσθέτε το βασιλικό και λίγο λάδια, αλάτι και πιπέρι.Thai Quinoa SaladΥλικά για το dressing-1 κουταλιά της σούπας σουσάμι- μισό κομμένο κρεμύδι-3 κουταλιές του γλυκού μηλόξυδο-¼ της κούπας ταχίνι-μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι-μισό κουταλάκι του γλυκού σουσαμέλαιοΥλικά για την σαλάτα-1 κούπα κινόα-ρόκα- 1 κομμένη ντομάτα-μισό κόκκινο κρεμμύδι σε κύβουςΕκτέλεση:Βάλτε σε ένα μπλέντερ ¼ της κούπας νερό, προσθέστε όλα τα υλικά για το dressing και ανκατέψτε τα. Φτιάξτε την κινόα στον ατμό και στη συνέχεια ανακατέψτε την με τη ρόκα, τη ντομάτα και το κρεμμύδι. Βάλτε τα σε ένα πιάτο και προσθέστε από πάνω το dressing.The post Καλοκαιρινές σαλάτες με ντομάτα: Οι συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις! appeared first on JoyTV.

Τι λέει το πρωινό σου για εσένα;

Τι λέει το πρωινό σου για εσένα;

Tο να διαλέξεις τι θα φας για πρωινό είναι από τις σημαντικές αποφάσεις που έχεις να πάρεις στο ξεκίνημα της ημέρας. Ένα θρεπτικό πρωινό βοηθάει στην συγκέντρωση και την καλή διάθεση και σε γεμίζει ενέργεια για τη μέρα σου. Όμως ποιος ήξερε ότι η επιλογή που θα κάνεις μπορεί να έχει και ένα βαθύτερο νόημα και να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σου και τις επιλογές σου.Παρακάτω θα δεις τι λένε κάποιες έρευνες για την προσωπικότητα και τις επιλογές σου με βάση το πρωινό σου.1- ΑυγάΑν τρως αυγά για πρωινό φαίνεται ότι είσαι μεθοδικός και σου αρέσει να περνάς αρκετό χρόνο στην κουζίνα μαγειρεύοντας. Επίσης λόγω της προετοιμασίας που χρειάζονται φαίνεται η μεθοδικότητα που έχεις ως άτομο, αλλά και η σοβαρή σου προσωπικότητα.2- ΔημητριακάΌσοι τρώνε δημητριακά για πρωινό είναι άνθρωποι που λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια και απεχθάνονται την υποκρισία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι σοβαρή και έχουν ένα κλασικό στυλ που τους ακολουθεί σε ότι και να κάνουν.3- ΓλυκάΑν σου αρέσουν τα γλυκά για πρωινό έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέτεις συνέχεια στόχους που καταφέρνεις να τους φέρεις εις πέρας. Είσαι δυναμικός χαρακτήρας και υποστηρίζεις την άποψή σου μέχρι τέλους.4- Χυμός και smoothieΑν το αγαπημένος σου πρωινό είναι ο χυμός ή τα smoothie τότε είσαι άνθρωπος που αγαπά την υγιεινή διατροφή και το γυμναστήριο. Ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι μονόδρομος για εσένα και το κάνεις με ευχαρίστηση.5- ΤοστΕίσαι ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος, μέσα στην θετική ενέργεια και στην ζωντάνια. Έχεις πολλούς φίλους και όλοι σε συμπαθούν. Είσαι ο πραγματικός νικητής του πρωινού.The post Τι λέει το πρωινό σου για εσένα; appeared first on JoyTV.

Τέλειες συνταγές για σπιτικό παγωτό!

Τέλειες συνταγές για σπιτικό παγωτό!

Το καλοκαίρι και οι ζέστες έχουν μπει για τα καλά, γι’αυτό τι καλύτερο από το να δροσιστείς με ένα παγωτάκι. Τώρα αν αυτό το παγωτό το έχεις φτιάξει και μόνη και ξέρεις ότι τα υλικά του είναι καλά και είναι πιο υγιεινό από του εμπορίου ακόμα καλύτερα. Για να μπορείς λοιπόν να φτιάξεις παγωτό μόνη σου στο σπίτι εμείς σου βρήκαμε 2 τέλειες συνταγές για σπιτικό παγωτό.Cookies and creamΥλικά1 ½  κούπα πλήρες γάλα1 ½ κούπα κρέμα γάλακτοςΛίγο αλάτι5 κρόκους αυγού½ κούπα ζάχαρη½ φυσική βανίλια1 ½ κούπα μπισκότα τύπου oreoΕκτέλεσηΣε μία κατσαρόλα προσθέτετε το γάλα, την ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και την βανίλια και φέρτε τα σε βρασμό. Χτυπήστε τους κρόκους αυγού σε ένα μπολ και ανακατέψτε τους με το ⅓ του ζεστού μείγματος. Ξαναβάλτε όλα στην καταρολα και ξαναφέρτε τα σε βρασμό, προσθέτοντας σιγά σιγά τους κρόκους. Αφήστε το 5 λεπτά να κρυώσει και τρίψτε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα. Στη συνέχεια βάλτε το στην κατάψυξη για όλο το βράδυ. Παγωτό με μέντα και κομμάτια σοκολάταςΥλικά1 ½  κούπα πλήρες γάλα1 ½ κούπα κρέμα γάλακτος1 κούπα φύλλα μέντας5 κρόκους αυγού½ κούπα ζάχαρη½ φυσική βανίλια56 γραμμάρια δάκρυα σοκολάταςΕκτέλεσηΣε μία καταρόλα με βαθύ πατό προσθέστε 1 κούπα γάλα και τα φύλλα μέντας. Φέρτε το γάλα σε βράση σβήστε το μάτι και αφήστε το για 25-30 λεπτά. Στραγγίξτε τα φύλλα μέντας και προσθέστε στην κατσαρόλα όλο το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και την βανίλια και φέρτε τα σε βράση. Χτυπήστε τους κρόκους αυγού σε ένα μπολ και ανακατέψτε τους με το ⅓ του ζεστού μείγματος. Επιστρέψτε το υπόλοιπο μείγμα γάλακτος στο μάτι. Βάλτε πίσω σε βρασμό. Όταν φτάσει σε βρασμό, χτυπήστε αργά στο μείγμα τους κρόκους αυγού. Σιγοβράστε μέχρις ότου τα μείγματα να πυκνώσουν αρκετά ώστε να καλύψουν το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αφήστε το λίγο να κρυώσει και προσθέστε τα δάκρυα σοκολάτας. Στη συνέχεια βάλτε το στην κατάψυξη για ένα βράδυ και είναι έτοιμο.The post Τέλειες συνταγές για σπιτικό παγωτό! appeared first on JoyTV.

Cheers! Πώς θα φτιάξεις spicy μαργαρίτα

Cheers! Πώς θα φτιάξεις spicy μαργαρίτα

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ βαριέσαι να πηγαίνεις στα ίδια και τα ίδια, κάλεσε, λοιπόν, τους φίλους σου στο σπίτι και περάστε ένα όμορφο βράδυ στη βεράντα σου. Για να γίνει ακόμα πιο δημιουργική και δροσιστική η βραδιά, φτιάξτε μόνοι σας την πιο τέλεια spicy μαργαρίτα με αγγούρι.Υλικά:½ λίτρο τεκίλα1 λίτρο φρέσκο χυμό λάιμ¼ αγγούρι κομμένο σε μεσαία κομμάτια2-3 φέτες καυτερή πιπεριά1 κουταλιά της σούπας σιρόπι Αγαύης¼ της κούπας πάγοαλάτιφέτες αγγουριού για το γαρνίρισμαΕκτέλεση:Σε ένα μπλέντερ ανέμειξε την τεκίλα, τον χυμό λάιμ, το αγγούρι, τις φέτες της καυτερής πιπεριάς, το σιρόπι αγαύης και τον πάγο. Βάλε το μπλέντερ στην υψηλότερη ταχύτητα και άφησέ το μέχρι να γίνει σαν smoothie. Πάρε ένα ποτήρι, βρέξε τις άκρες του και στην συνέχεια τοποθέτησε το μέσα στο αλάτι, μέχρι να κάτσει το αλάτι στις άκρες. Έπειτα, βάλε στο ποτήρι το μείγμα της μαργαρίτας από το μπλέντερ και γαρνίρισε το ποτήρι με τις φέτες αγγουριού.  The post Cheers! Πώς θα φτιάξεις spicy μαργαρίτα appeared first on JoyTV.

Αυτή κι αν είναι “διαπλοκή”…  Άνδρες, για εσάς!

Αυτή κι αν είναι “διαπλοκή”… Άνδρες, για εσάς!

Σε κάποιο μακρινό παρελθόν (πάνε δυόμιση χρόνια τώρα) είχα ανεβάσει μία συνταγή (“μπισκοτο-καλύμματα για φλυτζάνι τσαγιού”), η οποία θα μπορούσε να χρησιμεύσει και σαν ιδέα για δώρο εορτών. Η βασική ιδέα ήταν η δημιουργία ενός πλέγματος από λεπτές λωρίδες ζύμης (σφολιάτας σε εκείνη την περίπτωση) που, όταν ψηθούν στο φούρνο, συγκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργού ένα όμορφο στην εμφάνιση πλέγμα που μπορεί να χρησιμεύσει σαν καπάκι για φλυτζάνια τσαγιού, την ώρα του σερβιρίσματός του, τα οποία στη συνέχεια βέβαια, θα φαγωθούν σαν σφολιατο-μπισκοτάκια με το τσάι. Μία ιδέα αποκλειστικά για μαμάδες.Σήμερα θα ανεβάσω την “απάντηση των ανδρών”!!! Θα έχουν πλέον και αυτοί το δικό τους “πλέγμα”, για τις δικές τους συναθροίσεις. Όχι για τσάι, φυσικά!!! Μία ανδροπαρέα ξεκινάει με μισή ντουζίνα δυνατές μαύρες μπύρες (“ποιά Aaaaamstel;” που λέει και η διαφήμιση), σερβιρισμένη σε ποτήρια που είναι “στενά κάτω και ανοικτά επάνω… Σαν τη Σούλα” (“ποια Σούουουλα;”, συνεχίζει η διαφήμιση) και μπροστά της θέλει κάτι... με δυνατή γεύση.Ε, λοιπόν, αυτήν τη δυνατή γεύση, παρουσιασμένη με έναν ωραίο τρόπο, θα σας τη δώσω εγώ… Πλησιάζει και η γιορτή του μπαμπά, μην το ξεχνάμε, και οι κόρες έχουν δουλειά στην κουζίνα του σπιτιού!

Τo προϊόν FINA συνεχίζει για 4η χρονιά την ενημέρωση για υγιεινή διατροφή

Τo προϊόν FINA συνεχίζει για 4η χρονιά την ενημέρωση για υγιεινή διατροφή

H FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, προσφέρει το FINA, ένα τυρί χαμηλών λιπαρών με υψηλή διατροφική αξία που αφήνεται να ωριμάσει για τουλάχιστον 4 μήνες, διατηρώντας όλη τη γεύση ενός κίτρινου τυριού. Το ελαφρύ κίτρινο τυρί με μόνο 10% λιπαρά FINA με κεντρικό μήνυμα «Η επιλογή που με στηρίζει» υποστηρίζει τους στόχους μιας υγιεινής διατροφής και ενδεδειγμένου τρόπου ζωής και συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με το medNutrition, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο (www.mednutrition.gr).Στο ειδικά διαμορφωμένο portal οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση σε θέματα διατροφής, καθώς επίσης να ανακαλύψουν τις γευστικές και υγιεινές συνταγές που μπορούν να δημιουργήσουν με το αγαπημένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών FINA. Επιπλέον, η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή ενημερωτικού υλικού για τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του FINA σε επιλεγμένους διατροφολόγους σε όλη την Ελλάδα και εξατομικευμένες ενημερωτικές συναντήσεις ώστε οι ειδικοί της διατροφής να προσφέρουν με τη σειρά τους στους καταναλωτές μια πληρέστερη πληροφόρηση για το προϊόν.Το FINA υποστηρίζει όλους όσους φροντίζουν την υγεία και τη διατροφή τους, καθώς είναι το μόνο κίτρινο τυρί που συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία, την πλούσια γεύση και τα λιγότερα λιπαρά! FINA, γιατί η ισορροπημένη διατροφή έχει το κίτρινο τυρί της! The post Τo προϊόν FINA συνεχίζει για 4η χρονιά την ενημέρωση για υγιεινή διατροφή appeared first on JoyTV.

Μακαρόνια στο φούρνο με πιπεριές και λουκάνικα

Μακαρόνια στο φούρνο με πιπεριές και λουκάνικα

Ένα εξαιρετικό πιάτο από τον chef Βασίλη Καλλίδη. Τον είδα να το ετοιμάζει σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Νόστιμη Γη» και μου έκανε εντύπωση η ευκολία του σε συνδυασμό με το γευστικό αποτέλεσμα που φανταζόμουν ότι θα είχε.Ήδη μισο-βρασμένα χοντρά μακαρόνια μπαίνουν στο φούρνο μαζί με κομματάκια λουκάνικου, πιπεριές, τοματίνια και τυρί και ολοκληρώνουν το μαγείρεμά τους, καλά κλεισμένα με μία διπλή στρώση από λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, μέσα στους ίδιους τους υδρατμούς που δημιουργούνται στο εσωτερικό του “πακέτου”.Ακολουθώντας τις γενικές κατευθύνσεις και την ιδέα της συνταγής, έκανα πολλές αλλαγές, άλλες υποχρεωτικές (spaghetti αντί για χοντρά μακαρόνια παστίτσιο που δεν είχα) και άλλες από επιλογή (εκτός από το λουκάνικο τηγάνισα και τις πιπεριές, προσέθεσα μελιτζάνα και κολοκυθάκι, αύξησα την ποσότητα της ντομάτας, χρησιμοποίησα δύο είδη τυριών), αλλά η γενική ιδέα δεν άλλαξε, είναι αυτή του chef.Ο οποίος μας χάρισε ένα υπέροχο δείπνο προχθές το βράδυ που ήρθαν στο σπίτι ένα ζευγάρι φίλων με τα παιδιά τους, να περάσουμε λίγες ώρες στον κήπο. Δροσερή ατμόσφαιρα (μετά από ένα τριήμερο αφόρητου καύσωνα ήταν απολαυστικό το ευεργετικό αεράκι), σχεδόν απόλυτη ησυχία (οι αθηναίοι βρίσκονται πια στις παραλίες), παγωμένες μπύρες για τους μεγάλους και αναψυκτικά για την Έρρικα και τους φίλους της και πιάτα που μοσχοβολούσαν πάνω από το άρωμα των τριαντάφυλλων! Ευχαριστούμε Καλλίδη!Εδώ θα σας δείξω την δική μου, ελαφρά διαφορετική, εκδοχή. Η πρωτότυπη είναι πολύ πολύ πιο γρήγορη και εύκολη και μπορείτε να την δείτε εδώ, από το 31:30 έως το 36:00. Είναι απίστευτο το πώς με τόσο απλά υλικά και κινήσεις μπορείς να έχεις άνα τόσο γευστικό αποτέλεσμα. Και πάλι ευχαριστούμε Βασίλη!!

Brownies για σοκολατομανείς

Brownies για σοκολατομανείς

Τι συμβαίνει όταν τρεις σοκολατομανείς ζουν κάτω από την ίδια στέγη για ένα χρόνο; Μια κουζίνα που μυρίζει σαν ζαχαροπλαστείο... Μην το επιχειρήσετε αν είστε σε δίαιτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Top
Some text some message..