Ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του -Τους πέρασαν για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, παροξυσμός στα μίντια [εικόνες]

Ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του -Τους πέρασαν για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, παροξυσμός στα μίντια [εικόνες]

Παροξυσμός στη Βρετανία από το πρωί για το τρίτο βασιλικό μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών που γεννήθηκε σήμερα το πρωί. 

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, όπως και τα δυο προηγούμενα προκάλεσαν παροξυσμό στους Βρετανούς που κατά δεκάδες, ντυμένοι από πάνω ως κάτω στα χρώματα της βρετανικής σημαίας, την έχουν στήσει έξω από το μαιευτήριο Lindo Wing περιμένοντας να δουν από κοντά το βασιλικό μωρό. Προφανώς ελπίζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον, όπως είχε κάνει με την γέννηση της πριγκίπισσας Σαρλότ, θα πάρει εξιτήριο σήμερα και θα επιστρέψει με το νεογέννητο στο παλάτι του Κένσιγκτον. 

Φυσικά, απέξω δεκάδες κανάλια από όλο τον κόσμο μεταδίδουν ζωντανά εικόνα. 

Στο πλαίσιο αυτό ένα ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του... 

Νέοι γονείς, το ζευγάρι εξήλθαν του μαιευτηρίου με το μωρό τους στο χέρι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κάμερες και τους φωτογράφους που είχαν στήσει καρτέρι για την πρώτη φωτογραφία του βασιλικού μωρού. 

Πάνω στον ενθουσιασμό τους για το τρίτο βασιλικό μωρό, δεν υπολόγισαν ότι... παραήταν νωρίς για να εξέλθει η Κέιτ Μίντλετον με το βασιλικό μωρό, πέρασαν το ζευγάρι για τους Κέιμπριτζ και άρχισαν τους αλαλαγμούς, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πάθει την πλάκα της ζωής του!

Πάντως, δεν πτοήθηκαν καθόλου και πόζαραν χαμογελαστοί στις κάμερες! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..