Είδε μια κοπέλα στο μετρό και δεν τόλμησε να ζητήσει τον αριθμό της. Ένα χρόνο αργότερα…

Είδε μια κοπέλα στο μετρό και δεν τόλμησε να ζητήσει τον αριθμό της. Ένα χρόνο αργότερα…

Η Simone βρισκόταν στο σταθμό του μετρό όταν παρατήρησε την κοπέλα. Δεν ήταν ντυμένη στην τρίχα ούτε πpοκλητικά, όμως ένιωσε μια ακαταμάχητη έλξη γι’ αυτήν.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση: να βλέπουμε κάποιον άγνωστο μέσα στο πλήθος που μας αρέσει και να αναρωτιόμαστε να πρέπει να «κάνουμε κίνηση».

Η Simone και η άγνωστη ανέβηκαν στο ίδιο τρένο και καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής έψαχνε να βρει τρόπο να της μιλήσει ενώ ταυτόχρονα έγραφε ποιήματα στο σημειωματάριό της ρίχνοντας που και που κλεφτές ματιές προς το μέρος της.

«Δεν είπα τίποτα γιατί ντρεπόμουν. Θα νόμιζε ότι είμαι τρελή αν την πλησίαζα και άρχιζα να της μιλάω χωρίς να τη γνωρίζω. Επίσης σκεφτόμουν ότι ήταν πολύ όμορφη για μένα και το πιθανότερο να είναι straight.»

Υποσχέθηκε όμως στον εαυτό της πως θα το τολμήσει, αν κατέβουν στο ίδιο σημείο. Μία στάση όμως πριν της Simone, η κοπέλα σηκώθηκε.

Αν θέλετε να μάθετε τη συνέχεια, ακούστε την ιστορία από την ίδια τη Simone στο παρακάτω βίντεο (spoiler: ενάμιση χρόνο αργότερα κατέληξαν μαζί! Πως όμως;):

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..