Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Γουίλιαμ «έσπασαν» την παράδοση -Και ίσως φταίει η Μέγκαν Μαρκλ [βίντεο]

Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Γουίλιαμ «έσπασαν» την παράδοση -Και ίσως φταίει η Μέγκαν Μαρκλ [βίντεο]

Εικόνες που δείχνουν την Κέιτ Μίντλεντον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να κρατιούνται χέρι-χέρι ή να είναι πιο διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες.

Το People πριν ένα χρόνο είχε γράψει πως το «βασιλικό ζευγάρι είναι στωικό και διατηρεί ένα βρετανικό ύφος», θέλοντας να περιγράψει τη συμπεριφορά τους σε εκδηλώσεις, στις οποίες και εμφανίζονται με την επίσημη ιδιότητα του μονάρχη.

Ωστόσο, Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Γουίλιαμ «έσπασαν» την παράδοση με μια σπάνια δημόσια εκδήλωση αγάπης.

Ηταν ένα απλό άγγιγμα στο γόνατο στην απονομή των εμβλημάτων Blue Peter για εκστρατεία με θέματα ψυχικής υγείας των παιδιών. Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Μάλιστα, αρκετά Μέσα αναφέρουν πως γι’ αυτό ευθύνεται η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι στη συνέντευξή τους είχαν τα χέρια τους ενωμένα και έδειχναν αρκετά χαλαροί.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ ίσως αποτελεί μια ευκαιρία για την Κέιτ Μίντλεντον να αλλάξει και να μην εμφανίζεται τόσο τυπική και «γυαλισμένη». Θα μπορούσε να παρουσιάζεται πλέον αλλιώς, την ώρα που το νέο πρόσωπο στο παλάτι αρχίζει να κυριαρχεί στους τίτλους των Μέσων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..