Σοκάρουν τα ανατριχιαστικά ευρήματα του ιατροδικαστή: "Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60 μαχαιριές'

Σοκάρουν τα ανατριχιαστικά ευρήματα του ιατροδικαστή:


Σοκάρουν τα ανατριχιαστικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης...


«Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60» ... Με τη φράση αυτή ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης περιέγραψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομήςπου διενήργησε στο άψυχο σώμα του 21χρονου Τόλη που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του του αδερφού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζοντας στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην επαγγελματική του διαδρομή.

Αναφορικά με τον 28χρονο Παναγιώτη ο ίδιος σημείωσε ότι  κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου με σιγουριά να αποφανθεί για την αιτία θανάτου.

Η διπλή τραγωδία να αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πως εκτραχύνθηκαν τα πράγματα και πως ένας νέος άνθρωπος, με γνωστά ψυχιατρικά προβλήματα τα οποία όμως κρατούσε υπό έλεγχο, βρέθηκε να σκοτώνει τον αδερφό του και κατόπιν να αυτοκτονεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..