Μάνα πετάει μακριά το καρότσι με την κόρη της και της σώζει τη ζωή λίγο πριν χτυπηθεί η ίδια θανάσιμα από διερχόμενο φορτηγό

Μάνα πετάει μακριά το καρότσι με την κόρη της και της σώζει τη ζωή λίγο πριν χτυπηθεί η ίδια θανάσιμα από διερχόμενο φορτηγό

Η 20χρονη Lauren Heath  σκοτώθηκε από ένα φορτηγό, όταν την τελευταία στιγμή της ζωής της βρήκε το θάρρος και δύναμη να σπρώξει το καροτσάκι της κόρης της μακριά.

Η Heath έπεσε νεκρή στην άσφαλτο. Η κόρη της Millie κατάφερε να σωθεί χάρη στη γενναία μητέρα της, μόνο με λίγες γρατσουνιές και μικρά ράμματα.

“Η κόρη μας ήταν ένα τόσο καταπληκτικό κορίτσι και η καλύτερη μητέρα για τη Millie”, δήλωσε η οικογένεια της Lauren.

“Ή κορούλα της ήταν για εκείνη ολόκληρος ο κόσμος της και είμαστε τόσο περήφανοι που την τελευταία στιγμή της ζωής της έσωσε το κοριτσάκι της.”

Οι φίλοι της Lauren έχουν ξεκινήσει έναν έρανο για τη Millie και κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 4.000 δολάρια μέχρι στιγμής. Μια πολύ συγκινητική λεπτομέρεια είναι ότι η Lauren σκοτώθηκε λίγες μέρες πριν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Millie.

“Περνούσαν πάνω από το δρόμο και κόντευαν να φτάσουν απέναντι, αλλά η μητέρα δεν είχε δει το φορτηγό”, δήλωσε η φίλη της Lauren ,Natasha.

«Όταν το είδε, έσπρωξε τη Millie μακριά από το δρόμο και για λίγα δευτερόλεπτα της έσωσε τη ζωή».

Ο οδηγός φορτηγού διέφυγε και δεν έγινε η σύλληψή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

“Διερευνούμε το θανατηφόρο δυστύχημα και απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους μάρτυρες που είδαν τη σύγκρουση ή που είδαν τις πινακίδες από το βαρύ φορτηγό όχημα “, ανέφερε η αστυνομία.

Loading...

Σύμφωνα με την έκθεση ενός ιατροδικαστή που εξέτασε τη σωρό  της Lauren Health,  εκείνη δεν σκοτώθηκε τυχαία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..