ΠΦΠΟ: Ο κ. Τσιρώνης φτιάχνει νόμο για τα ζώα χωρίς τις φιλοζωικές οργανώσεις

ΠΦΠΟ: Ο κ. Τσιρώνης φτιάχνει νόμο για τα ζώα χωρίς τις φιλοζωικές οργανώσεις

Επιστολή έστειλε η ΠΦΠΟ την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσιρώνη. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Απαντώντας στην υπ’ αριθ. 2064/05.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνουμε εκ νέου, ότι δεν θα συμμετάσχουμε στην επιτροπή για την διαμόρφωση της νομοθεσίας για τα ζώα, για τους λόγους που ήδη γραπτά σας έχουμε εκθέσει, θεωρούμε δε, ότι για την εξέλιξη αυτή της μη εκπροσώπησης της συντριπτικής πλειοψηφίας της φιλοζωικής κοινότητας της χώρας, έχετε ακέραια εσείς την ευθύνη.
Τέλος απαντώντας στο σκέλος της επιστολής σας για τις προτάσεις μας σας υπενθυμίζουμε, ότι σας τις έχουμε στείλει πάνω από 5 φορές χωρίς ποτέ να τις επεξεργαστείτε, οπότε θεωρούμε, ότι πλεονάζει να τις στείλουμε για μια ακόμη φορά.
Για την εξέλιξη αυτή να τροποποιήσετε τον νόμο χωρίς την φιλοζωική κοινότητα και με φορείς που ουδεμία σχέση έχουν με την φιλοζωία θα ενημερώσουμε κάθε αρμόδιο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μια πραγματική προστασία των ζώων.
Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων
Η Πρόεδρος Αναστασία Βυσσίνου Μπομπολάκη
Η Γραμματέας Μαρία Χουστουλάκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..