ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις τηγανητές πατάτες των McDonald’s!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις τηγανητές πατάτες των McDonald’s!

Χρήστης της ιστοσελίδας Reddit έθεσε το ερώτημα: «Τι σας ζήτησαν οι εργοδότες σας να κρύψετε από τους πελάτες;».

Μία από τις απάντήσεις ήρθε από πρώην υπάλληλος των McDonald’s, ο οποίος έγραψε:

«Εργάστηκα στα ΜcDonald’s και μου έμαθαν πώς να τσακίζω τη χάρτινη συσκευασία, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι γεμάτη πατάτες, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν.

«Μόνο ένας πελάτης το κατάλαβε. Άδειασαν οι πατάτες στην τσάντα και όταν τις ξαναέβαλε μέσα διαπίστωσε ότι αυτές δεν έφθαναν ούτε μέχρι τη μέση της χάρτινης συσκευασίας. Έπρεπε να προσθέσω πατάτες. Εντυπωσιάστηκα, αλλά ταυτόχρονα ένιωσα εκπληκτική αμηχανία. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε και εξακολουθώ να βλέπω μπροστά μου το πρόσωπό του».

Στη συνέχεια, άλλος χρήστης του Reddit ισχυρίστηκε ότι γνώριζε κι εκείνος το εν λόγω τέχνασμα και ότι αρνήθηκε να το κάνει: «Δεν με απέλυσαν και απέκτησα πελάτες που με ρωτούσαν πότε έχω βάρδια για να έρθουν να παραγγείλουν από μένα».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα τα McDonald’s απάντησαν.

«Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι φανταστικοί. Δεν υπάρχουν μυστικά κόλπα και έχουμε αυστηρές διαδικασίες για να διασφαλίζουμε ότι οι ποσότητες που σερβίρονται δεν είναι ανεπαρκείς», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στον Independent.

«Χωρίς η πληροφορία να προέρχεται από επαληθευμένη πηγή, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε περαιτέρω την καταγγελία», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Οι εργαζόμενοί μας δουλεύουν σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα εστιατόριά μας και απορρίπτουμε κάθε αντίθετο ισχυρισμό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..