Η είδηση που λύνει το μυστήριο του χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου: Το ειδύλλιο του ηθοποιού

Η είδηση που λύνει το μυστήριο του χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου: Το ειδύλλιο του ηθοποιού

Μια είδηση που μάλλον λύνει το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ένα μήνα πριν το γάμο τους, ήρθε σήμερα το πρωί στο φως της δημοσιότητας. 

Στη συναυλία – αφιέρωμα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του΄80 «Το Μινόρε της αυγής», που πραγματοποιήθηκε χθες, συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Στην πρώτη του επαφή, μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με τις κάμερες, ο ηθοποιός έδειξε φανερά την ενόχλησή του. Στα πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω φαίνεται αρκετά θυμωμένος με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων.

Οπως αποκάλυψαν σήμερα το πρωί στο πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο  Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έχει έρθει ξανά πολύ κοντά με την πρώην σύντροφό του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.

«Εγώ εκείνο που ξέρω και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλλον το ξαναμαγειρεύει με την Χριστίνα Κοντοβά! Ξαναμαγειρεύεται το ειδύλλιο το προηγούμενο...» είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίχα. 

Μάλιστα, η δημοσιογράφος επισήμανε πως το πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά πριν ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα τραβήξουν χωρίσουν. 

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία που μετέδωσε η Τζώρτζια Συρίχα τότε ουσιαστικά λύνεται και το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού του δημοσιογράφου με την ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, πληροφορίες ανέφεραν ότι η αιτία βρισκόταν σε ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Μάλιστα, το περιοδικό Down Town ανέφερε ότι ουσιαστικά η δημοσιογράφος έδιωξε τον ηθοποιό όταν μετά από μια βραδινή έξοδό τους στην Πάτμο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, ανακάλυψε στο κινητό του συντρόφου της κάποια συνομιλία με πρώην του. Ακολούθησε καβγάς και το ζευγάρι χώρισε. Ανθρωποι του περιβάλλοντος της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου ανέφεραν μάλιστα ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ ουσιαστικά δεν άφηνε περιθώριο στην δημοσιογράφο να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να ακυρώσει το γάμο της! 

«Δηλαδή δεν είχε ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του και προχώρησε τη ζωή του!», σχολίασε έπειτα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Καταλήγοντας, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και επεσήμανε: «Δεν είπαμε ότι χώρισε για την Χριστίνα Κοντοβά, αλλά ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνει ξανά μαζί της».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..