"Κλειστή η μαρίνα σκαφών Μυκόνου εν μέσω θέρους - Τι κάνει η Περιφέρεια και ο Δήμος" - Καταγγελία Αναγνώστη


Αγαπητό ,
θα θέλαμε να ενημερώσουμε...
για το γεγονός του κλεισίματος της μαρίνας σκαφών Μυκόνου εν μέσω θέρους. 
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο νησί των ανέμων: κλείσανε για 10 μέρες... και βλέπουμε τη μαρίνα τη στιγμή που δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες στο νησι. 
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Περιφέρεια η ο Δήμος, οποίος πήρε αυτή την αδιανόητη απόφαση να ποντισει καδένες στη μαρίνα αυτή την περίοδο, διώχνει τουρίστες που επιθυμούν να παραμείνουν στο νησί για διακοπές. 
Πολλά σκάφη δεν δένουν καν στο νησί κ αναγκάζονται να πάνε στη Σαντορίνη κ αλλά νησιά. Δεν είναι δυνατόν να το ίδιο το κράτος να θέτει την όλη επιχειρηματική δραστηριότητα σε τέτοια δοκιμασία λόγω ανευθυνοτητας της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Το υπουργείο Τουρισμού οφείλει να τα βλέπει αυτά τα πράγματα που δυσφημούν ευθέως το νησί κ τη διαχείριση του τουρισμού του.
Αναγνώστης

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο ! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...


_reporter.pngΌπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο: [email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..