«Ο φόβος της Ημισελήνου» και η «μουσουλμανική Ευρώπη»

«Ο φόβος της Ημισελήνου» και η «μουσουλμανική Ευρώπη»

Το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Star, που αλλάζει τον ευρωπαϊκό χάρτη, δίνει μία άλλη διάσταση στα λόγια του Ταγίπ Ερντογάν πως «οι Τούρκοι στην Ευρώπη να κάνουν 5 και όχι 3 παιδιά».

Σύμφωνα με τον τίτλο του φύλλου «Ο φόβος της Ημισελήνου» παρουσιάζεται το «όνειρο» του τούρκου προέδρου για μία «μουσουλμανική Ευρώπη».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας επιχειρεί να αποτυπώσει το πώς θα γίνει η Ευρώπη σε κάποια χρόνια, με βάση τις φαντασιώσεις των Τούρκων. Μέσα από τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου, η Άγκυρα επιχειρεί να συντηρήσει την κόντρα της με την Ευρώπη. Και σύμφωνα με τη Star, της οποίας το πρωτοσέλιδό περνάει από έγκριση πριν τυπωθεί, το 2050 η Ευρώπη θα έχει γίνει μουσουλμανική.

Η Γερμανία θα είναι όλη τουρκική, η Ελλάδα αλβανική και η Ιταλία ρουμανική. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και η νέα σημαία της Γαλλίας η οποία είναι αυτή της… Αλγερίας.

Η γνωστή δημοσιογράφος Ζεϊνέπ Γκιουρτζανλί στην τακτική της στήλη στην εφημερίδα Sozcu και με τίτλο «Πατριδοκαπηλία και αλήθειες», εκτιμά ότι το τελευταίο προεκλογικό πυροτέχνημα του Ερντογάν πριν το Δημοψήφισμα θα είναι η προσευχή σύσσωμης της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος στην Αγία Σοφία.

HİLAL KORKUSU https://t.co/cdxKE7qd8r #GününManşeti @NuhAlbayrak pic.twitter.com/cwpvgktjqj

— Star Gazetesi Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..