Δώσε χαρακτήρα στο καθιστικό -Ανοιξιάτικες ιδέες για να μεταμορφώσεις το coffee table

Δώσε χαρακτήρα στο καθιστικό -Ανοιξιάτικες ιδέες για να μεταμορφώσεις το coffee table

Πώς μπορείτε εύκολα να δώσετε άλλον αέρα στο σαλόνι σας;

Αλλάζοντας ένα βασικό σημείο του! Στην περίπτωσή μας το τραπεζάκι του, γνωστό και ως coffee table!

Με φαντασία και επιμέλεια μπορείτε να μεταμορφώσετε και αναβαθμίσετε όλο τον χώρο, αλλάζοντάς το. Οι τρόποι διακόσμησης είναι πολλαπλοί και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά, λουλούδια, βάζα, δίσκους, μια στοίβα από αγαπημένα σας βιβλία και περιοδικά, εντυπωσιακά άλμπουμ φωτογραφιών, μπολ και σουβέρ.

Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε μικρά γλαστράκια, ένα καλάθι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού (μπορεί πραγματικά να φανεί ιδιαιτέρως χρηστικό) ή ένα mini bar με αγαπημένα σας ποτά και μικρά ποτηράκια για τους καλεσμένους σας.

Επίσης, αν θέλετε να κάνετε την διαφορά, μπορείτε αντί για το (συμβατικό) τραπεζάκι, να τοποθετήσετε στο σαλόνι σας ένα μπαούλο (για πιο vintage γούστα) ή κάποιο άλλο έπιπλο που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως τραπέζι. Ακολουθούν  ιδέες που θα σας εμπνεύσουν!

Instagram/ carnedesignsInstagram/ carnedesigns Instagram/ notnecessarilyblondeInstagram/ notnecessarilyblonde Instagram/ parkandoakdesignInstagram/ parkandoakdesign Instagram/ almsonInstagram/ almson Instagram/ sqft_interiorInstagram/ sqft_interior Instagramm/ myhomebycamillaInstagramm/ myhomebycamilla Instagram/ ziarkaaInstagram/ ziarkaa Instagram/ summeradamsdesignsInstagram/ summeradamsdesigns Instagram/ missgracemcgregorInstagram/ missgracemcgregor Instagram/ itsalxndraInstagram/ itsalxndra

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..