Επτά γυναίκες -από 30 έως 40 ετών- αποκαλύπτουν τι τους αρέσει περισσότερο στο σεξ

Επτά γυναίκες -από 30 έως 40 ετών- αποκαλύπτουν τι τους αρέσει περισσότερο στο σεξ

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τα ζευγάρια και όχι μόνο.

Όλοι το λατρεύουν και θέλουν να το βιώνουν όσο καλύτερα μπορούν. Μας κάνει να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Ακόμη, όπως ξέρουμε, το σεξ κάνει καλό στην υγεία μας.

Όμως, τι ακριβώς αγαπούν σχετικά με το σεξ οι γυναίκες; Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που τους προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση;

Ας δούμε τι αποκαλύπτουν κάποιες γυναίκες όταν ρωτήθηκαν γι’ αυτό:

Alison, 38

Το καλύτερο πράγμα στο σεξ, αν είσαι ερωτευμένη, είναι η ρομαντική ορμή. Αν δεν είσαι, είναι οι παράνομες συγκινήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό. Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο όργανο.

Shutterstock

Jan, 30

Το καλό σεξ δεν έχει να κάνει με το τέλειο σώμα ή τα προσόντα του άνδρα, αλλά πώς με κάνει να νιώθω όλη η κατάσταση. Μου αρέσει ο οργασμός, αλλά δεν είναι αυτό που αγαπώ πιο πολύ στο σεξ. Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου. Αυτά που σκέφτομαι με ανάβουν πραγματικά.

Wendy, 37

Μου αρέσει που το σεξ με αποσπά από το τι συμβαίνει στη ζωή μου, από τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Όταν είμαστε στο κρεβάτι, δεν σκεφτόμαστε για δουλειές, χρέη, ανθρώπους κτλ. Είναι σαν αντιπερισπασμός από τα προβλήματα.

Michele, 41

Είναι κακό να πω ότι κάνει καλό στο εγώ μου; Οι άνδρες λένε ότι τους αρέσει το σώμα μου, μου αρέσει που το προσέχουν. Μου αρέσουν τα κοπλιμέντα και με κάνουν να έχω αυτοπεποίθηση στην υπόλοιπη ζωή μου.

shutterstockshutterstock

Clem, 35

Η δύναμη που μου δίνει το σεξ είναι το πιο σημαντικό. Μου αρέσει να τους ελέγχω και να ξέρω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχει να κάνει με τον δυναμισμό.

Maya, 30

Μου αρέσει η οικειότητα που έχω με τον άλλον. Να είμαστε μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι. Ζεστά και απαλά. Αυτό μας κάνει να μένουμε μαζί.

Jo, 32

Προτιμώ το άγριο σεξ από τις αγκαλιές. Ο άνδρας πρέπει να είναι ζωώδης στο κρεβάτι. Πρέπει να ταιριάζουμε σωματικά. Και συναισθηματικά βέβαια, αλλά κυρίως σωματικά, γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

shutterstockshutterstock

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..