Τα τοπ 10 στιγμιότυπα των καλοκαιρινών διακοπών

Τα τοπ 10 στιγμιότυπα των καλοκαιρινών διακοπών

Με την σημερινή φθινοπωρινή ισημερία και την αισθητή, πλέον, αλλαγή του καιρού μπαίνει και επίσημα ένα τέλος στο φετινό καλοκαίρι.

Και εμείς μένουμε με τα κινητά και τις φωτογραφικές μας στο χέρι να κοιτάζουμε φωτογραφίες από παραλίες και ηλιοβασιλέματα και να αναπολούμε ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Τις στιγμές αυτές βέβαια έχουμε φροντίσει να τις μοιραστούμε και με τους φίλους μας στα κοινωνικά δίκτυα γεμίζοντας τόσο το δικό μας news feed όσο και το δικό τους με φωτογραφίες καλοκαιρινής τρέλας.

Φωτογραφίες που τραβήξαμε, που είδαμε σε προφίλ φίλων, που μας ενέπνευσαν να τραβήξουμε και εμείς παρόμοιες, που έγιναν «μόδα» και «τρεντάρουν» στα social media.

Facebook  και Instagram πήραν φωτιά και φέτος το καλοκαίρι από ηλιοκαμένα κορμιά, κοκτέιλ, ηλιοβασιλέματα και φυσικά...φλαμίνγκο.


Κάποτε οι τοπ φωτογραφίες καλοκαιριού ήταν τα «πόδια - hot dog» στη παραλία, πλέον, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο sunshine.co.uk, όλοι αναζητούν να τραβήξουν φωτογραφίες με τα δάκτυλα σε σχήμα καρδιάς.  Επίσης αγαπημένη φωτογραφία που κυκλοφορεί πολύ στα social είναι εκείνες που μας δείχνουν να κρατάμε τον ήλιο, μια παραλλαγή του trend στις φωτογραφίες των ‘90s, στις οποίες προσπαθούσαν να κρατήσουν το Πύργο της Πίζας.


O Chris Clarkson, Managing Director της sunshine.co.uk, λεει χαρακτηριστικά:

«Τα «πόδια - hot dog» ήταν το τοπ trend για τις φωτογραφίες των καλοκαιρινών διακοπών που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο και ακόμα βρίσκεται ανάμεσα στις 3 πρώτες προτιμήσεις. Πλέον, όμως, ο κόσμος γίνεται όλο και πιο δημιουργικός με τις φωτογραφίες από τις διακοπές του και στρέφει το ενδιαφέρον του σε μεγαλύτερα πράγματα, όπως… ο ήλιος! Όπως φαίνεται μια καλοκαιρινή φωτογραφία με ένα κοκτέιλ στο χέρι δίπλα στη πισίνα δεν μας κάνει πια και έτσι προσπαθούμε να ξεπεράσουμε ο ένας τον στην λήψη της καλύτερης φωτογραφίας για τις καλοκαιρινές διακοπές».


Πάμε, λοιπόν, να δούμε παρέα ποια ήταν τα 10 trends  για τις φωτογραφίες του φετινού καλοκαιριού (και όχι τα φλαμίνγκο δεν είναι μέσα σε αυτα!)

1. Δάχτυλα σε Σχήμα Καρδιάς 61%

2. Κρατώντας τον ήλιο 48%

3. Οδηγώντας κάποιον από το χέρι 36%

4. Πόδια Hot Dog 35%

5. Γέφυρα Μπικίνι 29%

6. Σιλουέτες στη παραλία 27%

7. Πόδια στην άμμο 22%

8. «Παγωμένο» άλμα 18%

9. Αντανάκλαση στους φακούς των γυαλιών 15%

10. Λευκά σημάδια μαυρίσματος  10%

 

 

Με πληροφορίες από http://www.thetravelmagazine.net

 

Ειμέλεια Κειμένου: Ειρήνη Κωβαίου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..