Τα φλερτ στο Survivor: Αλήθειες και ψέματα

Τα φλερτ στο Survivor: Αλήθειες και ψέματα


Ωραία όλα αυτά με τους αγώνες και τα έπαθλα, τις ίντριγκες, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, τις αποχωρήσεις, αλλά υπάρχει ένα «κεφάλαιο» στο Survivor που έχει μείνει μακριά από συζητήσεις, σχόλια, ενδιαφέρον- ή έστω, έχει μείνει λίγο: το φλερτ και – γιατί όχι; - ο έρωτας!

Συχνά οι αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουν οι παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού, φέρνουν λίγο περισσότερο κοντά κάποιους ανθρώπους, αν μάλιστα είναι άντρας και γυναίκα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον (για να μη θίξουμε και το θέμα της ερωτικής αποχής).

Κι ενώ στο παρελθόν, reality της ελληνικής τηλεόρασης έχουν γίνει αφορμή για να βγουν προς τα έξω πάθη και έρωτες μεταξύ παικτών, το Survivor δεν έχει απασχολήσει το κοινό του με «έρωτες». Ή, μάλλον, έχει αλλά με πολλές αμφιβολίες, χωρίς κάτι να φαίνεται ξεκάθαρο, αλλά και μέσα από πολύ χιούμορ…

Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, πάντως, και μέχρις στιγμής είναι αυτές:

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη

2

Η «κόντρα» ανάμεσα στους δυο παίκτες της ομάδας των «Διασήμων», πίσω από την οποία κρύβεται ένα τσακωμός, ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ο παίκτης των «Μαχητών» πέρασε στην ομάδα τους. Η επιμονή της Ευριδίκης να ψηφίζει κάθε φορά τον Ντάνο ως υποψήφιο, ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ η δύναμη που διακρίνει τους δυο παίκτες στο παιχνίδι τους έχει φέρει συχνά στην κατάσταση να αγωνίζονται οι δυο τους στο τελευταίο παιχνίδι σε περιπτώσεις ισοπαλίας με την άλλη ομάδα, ενώ συχνά εμφανίζονται να κάθονται δίπλα- δίπλα και να κάνουν πράγματα μαζί στην παραλία.

3

Η φημολογία για φλερτ και ερωτικό ενδιαφέρον πήρε κάποια στιγμή, προς τις αρχές, μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να βγουν από την Ελλάδα δικοί τους άνθρωποι και να διαψεύσουν, τονίζοντας, από τη μία, ότι «ναι, μεν ο Ντάνος είναι ελεύθερος, αλλά η Ευριδίκη δεν είναι του γούστου του», και από την άλλη πλευρά ότι «η Ευριδίκη έχει σχέση».

1

 

Ειρήνη Κολιδά – Κώστας Αναγνωστόπουλος – Μπο

Μπορεί η Ειρήνη να αποχώρισε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά είχε ήδη προλάβει να απασχολήσει τα μίντια, εκτός από την αγωνιστική της δεινότητα, και με τα …φλερτ της.

Αρχικά, ήταν ένα παιχνίδι ερωτήσεων με αντίπαλο τον Μπο που άναψε τα αίματα στο παιχνίδι και μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο ως φλερτ της Ειρήνης με τον Μπο. Ο  διάλογος ήταν ο εξής:

Σάκης Τανιμανίδης: «Τι ποσοστό επί τοις εκατό μεγαλώνουν οι κόρες των ματιών μας όταν κοιτάμε κάποιον που έχουμε ερωτευτεί;»

Ειρήνη Κολιδά: «Μπο, κοίτα με λίγο…»

Μπο: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Θυμηθείτε τι επακολούθησε:

Ήδη, όμως, από τη δεύτερη μέρα στο Survivor η απομόνωση της στην παραλία με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και οι δηλώσεις της προκάλεσαν ερωτηματικά για τη σχέση της Ειρήνης με τον Μισθοφόρο. «Θεωρώ ότι υπάρχει κάτι ερωτικό στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως και να ‘χει γιατί μεταξύ άνδρα και γυναίκας δεν υπάρχει φιλία», είχε σχολιάσει η τότε παίκτρια  Ελένη Δάρρα, παρατηρώντας τους συμπαίκτες της.

Όμως αυτό το σκηνικό ξεκαθάρισε γρήγορα, αφού η Ειρήνη Κολιδά με την επιστροφή της στην Ελλάδα και στην εμφάνισή της στην εκπομπή της Μελέτη για το Survivor, φρόντισε να δώσει απάντηση σ’ αυτό και τόνισε ότι με τον Κώστα δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ κάτι: «Φλερτ εννοείται δεν υπήρχε ποτέ! Δεν μπορούσε να υπάρξει. Με τον Κώστα εκτός από φίλοι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω από την μεριά του, εμένα δεν μου κάνει σαν άνθρωπος για να κάνω σχέση μαζί του. Μου κάνει σαν φίλος, και μπορούσα να πω και πέντε πράγματα παραπάνω μαζί του..!»

kolida-anagnostopoulos

Γιάννης Σπαλιάρας – Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου

Αναστάτωση στην ομάδα των «Μαχητών», αλλά κυρίως στις καρδιές των κοριτσιών, φαίνεται ότι έφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας με την ένταξή τους σ’ αυτή. Ποιος θα ξεχάσει μία από τις πρώτες του ατάκες όταν έπρεπε να τον τακτοποιήσουν στην καλύβα τους; «Θέλω να κοιμούνται όλες οι γυναίκες μαζί μου, αντί για τον Κώστα», είπε στις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ, προκαλώντας γέλια με το πονηρό του υπονοούμενο.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή γιατί στο πρόσφατο επεισόδιο, όπου η ομάδα των «Μαχητών» κέρδισε το αρνί και το έφαγε στην παραλία, οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν το φιλί που ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε στην Ελισάβετ την ώρα που τσούγκριζαν τα ποτήρια τους, και μίλησαν για ερωτικά σκιρτήματα και φλερτ.

spal

Βεβαίως, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν παρατηρήσει και μια εγγύτητα και οικειότητα ανάμεσα στους δυο παίκτες ενώ πανηγυρίζουν...

Και Προς ώρας, αυτό είναι και το μοναδικό φλερτ που έχουν δει οι απ' έξω που δεν έχει διαψευσθεί...

2


Πηγή: joytv.grTο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..