Ετσι ετοιμάζεται για τον γάμο η Κάτια Ζυγούλη - Το βίντεο στο instagram

Ετσι ετοιμάζεται για τον γάμο η Κάτια Ζυγούλη - Το βίντεο στο instagram

Σε λίγους μήνες η πολύτεκνη μαμά Κάτια Ζυγούλη θα ντυθεί νύφη και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, ο γάμος του πανέμορφου ζευγαριού θα γίνει στις 3 Ιουλίου σε άγνωστη ακόμα τοποθεσία.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Κάτια θα ντυθεί νύφη, αφού έχει φορέσει αρκετά νυφικά στην πασαρέλα. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει νυφικό για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

 

 

 

Η ίδια η Κάτια, έχει ήδη να προετοιμάζεται για τον γάμο, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Αν και το κορμί της είναι άψογο παρά τις 4 γέννες της, ωστόσο το καλό είναι ο εχθρός του καλύτερου. Ετσι, περνάει τα πρωινά της κάνοντας γυμναστική. Οχι, ένα τυχαίο είδος γυμναστικής, αλλά ένα νέο είδος γυμναστικής που κάνει θραύση εδώ και καιρό στη Αμερική. Το Surfset.

Το Surfset είναι μια εναλλακτική πρόταση που διαφέρει από την παραδοσιακή στατική προπόνηση και θέτει νέες προκλήσεις για το σώμα. Η κάθε άσκηση γίνεται πάνω στη σανίδα και έχει σχεδιαστεί για να γυμνάζει τους όλους τους μύες του σώματος.

Δείτε το στιγμιότυπο που η Κάτια μοιράστηκε με τους followers της.

.

.

Πηγή: www.thetoc.gr/Tο διαβάσαμε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..