Πήγε καλεσμένη σε τόσους πολλούς γάμους που… φαλίρισε

Πήγε καλεσμένη σε τόσους πολλούς γάμους που… φαλίρισε

Μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έλαβε 14 προσκλητήρια γάμων από φίλους της και γνωστούς της. Κάποιος θα πει ότι ναι μεν είναι μεγάλο το νούμερο αλλά όχι πρωτάκουστο.

Η Τζορτζίνα Τσάιλντς όμως αποφάσισε να ανταποκριθεί σε όλα τα προσκλητήρια ως καλεσμένη, απόφαση που αποδείχτηκε μοιραία για την οικονομική της κατάσταση.

Οι αλόγιστες σπατάλες μαζί με τα υψηλά κόστη που είχαν οι συγκεκριμένοι γάμοι την οδήγησαν στη χρεοκοπία. Στην ουσία υπερχρεώθηκε και καταστράφηκε οικονομικά, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γάμων ως... απλή καλεσμένη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η σπάταλη Βρετανίδα ισχυρίστηκε πως στη χρεοκοπία την οδήγησε η αδυναμία άρνησης των προσκλήσεων, καθώς θα ήταν αγένεια από μέρους της να μην παρευρεθεί στα μυστήρια που είχε προσκληθεί.

Όπως εξήγησε, ωστόσο, και σε συνέντευξή της σε βρετανικό δίκτυο στο υπέρογκο κόστος των 14 εμφανίσεων της στους γάμους συνέβαλε το γεγονός ότι αρκετοί από τους γάμους έλαβαν χώρα στο εξωτερικό, με τα εισιτήρια, τα δώρα και τα ρούχα να ανεβάζουν το μπάτζετ σε δυσθεώρητα ύψη.

Όπως είπε η ίδια, τα συσσωρευόμενα χρέη, όμως, κάποια στιγμή ξεπέρασαν τα έσοδα της Τσάιλντς, η οποία υποχρεώθηκε να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει στο πατρικό της, σε μια προσπάθεια να αποπληρώσει τις 13.000 λίρες που βρέθηκε να χρωστάει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..