Ξέσπασε on air η Σκορδά: «Υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι, τελεία!» (Video)

Ξέσπασε on air η Σκορδά: «Υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι, τελεία!» (Video)

 

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Φαίη Σκορδά με αφορμή ένα σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά σχετικά με τους όρους που θέτουν κάποιοι «διάσημοι» προκειμένου να συμμετέχουν σε μια φωτογράφιση.

Στο πλαίσιο της κουβέντας, ο Άρης Καβατζικης διηγήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο τραγουδιστής δε δέχτηκε να φωτογραφηθεί στο επετειακό τεύχος του HELLO, επειδή δε συμμετέχει σε συλλογικά θέματα με άλλους.

Η Φαίη Σκορδά τότε πήρε τον λόγο, κάνοντας εμφανή την ενόχλησή της για τέτοιου είδους συμπεριφορές:

«Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Όλοι δουλεύουμε κάπου. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δεν θα πάω κάπου χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια, είμαι στη θέση να μπορώ να πω «εκεί θέλω να πάω, για προσωπικούς λόγους θέλω να δώσω συνέντευξη ή οτιδήποτε». Αλλά δεν είναι δυνατόν όταν είσαι επαγγελματίας να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις λες και είσαι 5 χρονών μωρό.

Θυμάμαι όταν ήμουν στο Mega μου είχε ζητήσει μια παλιά μου συνεργάτιδα συνέντευξη σε ένα site που άνοιγε και μου είχαν πει από το Mega «δεν θα πας». Μίλησα στον διευθυντή μου και του είπα «Κοίταξε να δεις, εμένα αυτός ο άνθρωπος μου πρόσφερε δουλειά, δε γίνεται. Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι! Τελεία!» είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..