Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: «Θα αργήσω...»

Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: «Θα αργήσω...»

«Θα αργήσω λίγο το βράδυ γιατί μου ζήτησαν ραντεβού δύο νέοι πελάτες». Αυτή φαίνεται πως ήταν η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με τη σύζυγό του, όπως γράφει το «Έθνος».

Έτσι οι αστυνομικοί αναζητούν προσωπικές σημειώσεις, μηνύματα sms, τηλεφωνικές επικοινωνίες του 52χρονου δικηγόρου, επιχειρώντας να εντοπίσουν εκείνες που χαρακτηρίζονται ύποπτες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή επέκτασης των ερευνών προς χώρους και πρόσωπα.

Κομβική είναι η κατάθεση του 32χρονου στενού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος φέρεται να άνοιξε στους δύο δράστες, να έμεινε μαζί τους μέχρι να τους δεχθεί ο δικηγόρος και συμμετείχε για περιορισμένο χρόνο στη συνάντησή τους πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Πάντως αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι οι εκτελεστές είχαν ακάλυπτα χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι πρόκειται για άτομα που δεν έχουν " χαρτογραφηθεί " από τις Αρχές και ίσως να μην είναι σεσημασμένοι.
Επίσης οι αστυνομικοί ερευνούν την πληροφορία που αναφέρει ότι οι δράστες πριν πάνε στο γραφείο του δικηγόρου είχαν πάρει τηλέφωνο και είχαν κλείσει κανονικά ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας και τώρα αναμένουν τον ιατροδικαστή να βγάλει τη βολίδα και αυτή να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το αν το όπλο ήταν «καθαρό» ή είχε χρησιμοποιηθεί ξανά. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάλυκας, σημαίνει πως χρησιμοποιήθηκε περίστροφο, ή οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία. 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..