Η πτήση του Τσίπρα αναστάτωσε τα τουρκικά ΜΜΕ -«Ο Τσίπρας έκανε σόου»

Η πτήση του Τσίπρα αναστάτωσε τα τουρκικά ΜΜΕ -«Ο Τσίπρας έκανε σόου»

«Σούσουρο» έγινε στα τουρκικά ΜΜΕ με την είδηση της πτήσης που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με F-16. 

Μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για «επίδειξη δύναμης» και σόου του Ελληνα πρωθυπουργού ενώ δημοσιεύτηκαν και αναλυτικά ρεπορτάζ για το πότε, πού και πώς πέταξε με F-16 ο Αλέξης Τσίπρας. 

Hurriyet: Επίδειξη δύναμης από τον Τσίπρα

Η ιστοσελίδα της Hurriyet ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε για πρώτη φορά σε ένα F-16 και πέταξε πάνω από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Εκανε μια επίδειξη δύναμης με αυτόν τον τρόπο, ειδικά για την εσωτερική πολιτική».

Στη συνέχεια ανέφερε τα... διαδικαστικά της πτήσης, δηλαδή το πότε έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στην 110 πτέρυγα μάχης στη Λάρισα και ποιους συνάντησε, ενώ έκλεισε με το γεγονός ότι ο Τσίπρας έγινε ο τρίτος Έλληνας πρωθυπουργός που «πέταξε» με F16, μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Sabah: Ο Τσίπρας έκανε show

Το ρεπορτάζ της Sabah κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, αφού στο άρθρο περιγράφονται όλες οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, από το τι φόραγε μέχρι τις δηλώσεις του.

Στην τελευταία παράγραφο οι Τούρκοι ζητούν... εξηγήσεις από τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

«Υπάρχουν επίσης κύκλοι που ερμηνεύουν τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πτήση με F16 στον ουρανό του Αιγαίου ως μήνυμα. Δεν υπήρξε καμία επίσημη εξήγηση για το σόου», τόνισαν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..