Ερευνάται για απάτη ο Πιεγκπονσάντ, υποψήφιος αγοραστής του Παναθηναϊκού

Ερευνάται για απάτη ο Πιεγκπονσάντ, υποψήφιος αγοραστής του Παναθηναϊκού

Έρευνα σε βάρος της βελγικής ποδοσφαιρικής ομάδας (Α΄ κατηγορία) Μουσκρόν (Moeskroen) και του ιδιοκτήτη της, Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ, για απάτη, ξεκινά η βελγική δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες ότι ο τελευταίος δεν αποτελεί παρά «βιτρίνα» και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας είναι το δίδυμο των ατζέντηδων ποδοσφαιριστών Πίνι Ζάχαβι (από το Ισραήλ) και Φαλί Ραμαντάνι (από την ΠΓΔΜ).

Κάτι που απαγορεύεται από τη βελγική νομοθεσία η οποία δεν επιτρέπει την εμπλοκή ξένων μάνατζερ ποδοσφαιριστών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας ομάδας. Η καταγγελία έγινε από τη βελγική ποδοσφαιρική ομάδα Μέχελεν (Μαλίν στα γαλλικά).

Σε σχετικό ρεπορτάζ της ολλανδόφωνης εφημερίδας του Βελγίου De Tijd υπό τον τίτλο «Δικαστική έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν» υπενθυμίζεται ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας προσπαθεί να αγοράσει τον «ουσιαστικά χρεοκοπημένο» Παναθηναϊκό με ένα παρεμφερές επενδυτικό σχήμα. 

Να υπενθυμιστεί ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας εκπροσωπεί την εταιρεία Pan Asia, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..