ΥΠΕΞ: «Συνήθης η έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία»

ΥΠΕΞ: «Συνήθης η έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία»

Συνηθισμένο φαινόμενο χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών την έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της τεχνικής βλάβης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κύκλοι του υπουργείου μέμφονται τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως δεν έλαβαν υπ' όψιν καθόλου την ανακοίνωση από πλευράς τους, ότι υπήρξε πλήρης ενημέρωση για τη βλάβη.

Η εν λόγω ανακοίνωση το ΥΠΕΞ κατήγγειλε ως «κακοήθες» το δημοσίευμα στο σημερινό φύλο του «Πρώτου Θέματος», επισημαίνοντας ότι «η ανακίνηση του ζητήματος και ο στρεβλός τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται το γεγονός εντάσσεται αποκλειστικά στο πλαίσιο του είδους δημοσιογραφίας που υπηρετεί το συγκεκριμένο έντυπο» και εξηγώντας παράλληλα διεξοδικά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω τεχνικής βλάβης στο σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπουργείου και την αποκατάστασή του.

 

Από την πλευρά της, η ΝΔ σήμερα το μεσημέρι με σχετική ανακοίνωση χαρακτήριζε ως «σύμπτωμα παρακμής» την «επί μία εβδομάδα κατάρρευση του κλειστού υπηρεσιακού συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του ΥΠ.ΕΞ. -εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις».

 

Όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, «αφού δεν απέδωσαν οι προσπάθειες της ΝΔ να απαξιώσει την εξωτερική πολιτική μέσω φίλα προσκείμενων και αμφιβόλου εγκυρότητας μέσων, μπαίνει η ίδια στο προσκήνιο με τη συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..