Οι αθώες αναμνήσεις της Α. Τζολί: «Κάποτε έβαφα τα μαλλιά μου με μαρκαδόρους»

Οι αθώες αναμνήσεις της Α. Τζολί: «Κάποτε έβαφα τα μαλλιά μου με μαρκαδόρους»

Από την εποχή που ήταν ένα ατίθασο αγοροκόριστο, σε αυτή του θηλυκού συμβόλου και πλέον στη εποχή της αυτογνωσίας. Η 42χρονη Αντζελίνα Τζολί δηλώνει πως λέον «αγκαλιάζει» τα σημάδια που αφήνει πάνω της ο χρόνος.

«Κοιτάζω τον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω με τη μητέρα μου. Και αυτό με γεμίζει τρυφερότητα. Βλέπω ότι μεγαλώνω και το λατρεύω γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή. Ζω και μεγαλώνω», δήλωσε η ηθοποιός στο InStyle.

«Σίγουρα, δεν μου αρέσει να έχω κάποιο σημάδι από την εγκυμοσύνη. Βλέπω τις ατέλειές μου. Αλλά αυτό που βλέπω δεν έχει σχέση με την εμφάνιση. Περισσότερο είναι ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου», συμπλήρωσε.

Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε τα νιάτα της και αποκάλυψε ότι ως έφηβη έβαφε τα μαλλιά της με μαρκαδόρο. «Ημουν λίγο αγοροκόριτσο. Και τότε ήμουν λίγο πανκ. Τώρα, είναι πολύ σύνηθες να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε. Στις μέρες μου, χρησιμοποιούσαμε οξυζενέ και μαρκαδόρο», θυμάται, ενώ πρόσθεσε ότι ως κορίτσι ποτέ δεν της άρεσε να παίζει με καλλυντικά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..