Την απέλυσαν επειδή ήταν… πολύ όμορφη! (φωτό)

Την απέλυσαν επειδή ήταν… πολύ όμορφη! (φωτό)

Η 24χρονη Βρετανίδα,  Emma Hulse,  γυρνά αυτές τις ημέρες τα βρετανικά ΜΜΕ καταγγέλλοντας ότι απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή ήταν... πάρα πολύ όμορφη.

Η Hulse εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό UNIT TV για μόλις 5 λεπτά, όταν ο μάνατζερ την ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει διότι «θα έπρεπε να βρίσκεται στην πασαρέλα».

jjfhsfgsg5

Όπως περιέγραψε σε διάφορα Μέσα στα οποία μίλησε, έφτασε στη δουλειά της στις 9 το πρωί κι έπειτα από ελάχιστα λεπτά, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα με το οποίο την ενημέρωναν ότι δεν ήταν πλέον αναγκαία. «Μίλησα με τον μάνατζερ και με ρώτησε αν είμαι μοντέλο. Φορούσα απλά ένα κραγιόν, μια μπλούζα και ένα παντελόνι. Πραγματικά δε νομίζω ότι ήμουν άσεμνη», δηλώνει. Μάλιστα, όπως είπε, ο μάνατζερ ζήτησε το τηλέφωνό της και πρότεινε να βγούνε για ποτό!

jjfhsfgsg4

Η εταιρεία από τη μεριά της πάντως δήλωσε έκπληκτη από τη συμπεριφορά του μάνατζερ, σημειώνοντας πως είναι ενάντια στην πολιτική και το ήθος της. Έτσι αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία της εταιρείας με τον εν λόγω μάνατζερ.jjfhsfgsg2jjfhsfgsg3jjfhsfgsg6jjfhsfgsg7

udtr4

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το λογαριασμό του Instagram της Hulse

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..