Αποκαλύψεις από τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;»

Αποκαλύψεις από τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;»

Η βρετανική βασιλική οικογένεια απασχολεί συνεχώς τον Τύπο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα να πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα και μετά τον θάνατό της.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα επαναφέρουν τις φήμες πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι καρπός του έρωτα της αξέχαστης πριγκίπισσας με τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας, Πολ Μπάρελ, που βρισκόταν δίπλα της για μια δεκαετία, απαντά στο εάν τελικά ο Χάρι είναι γιος του Τζέιμς ή του Καρόλου, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Ο 59χρονος, που συμμετέχει στο ριάλιτι «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here» στη Νότια Αφρική ρωτήθηκε από συμπαίκτριά του: «Πιστεύεις πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου;».

«Ναι, απόλυτα», απάντησε εκείνος.

Πολ Μπάρελ

Ο Μπάρελ θύμισε πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε γεννηθεί πριν η Νταϊάνα γνωρίσει τον Τζέιμς, οπότε είναι αδύνατο να είναι καρπός του έρωτά τους.

Ο ίδιος Τζέιμς Χιούιτ, που ζει απομονωμένος στο Ντέβον, είχε διαψεύσει τις όποιες φήμες σε σπάνια συνέντευξή του Channel 7 της Αυστραλίας τον περασμένο Μάρτιο. «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί», είχε πει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..