Εταιρεία δίνει 2000 δολάρια μπόνους και ταξίδι στους εργαζομένους της (Φωτό)

Εταιρεία δίνει 2000 δολάρια μπόνους και ταξίδι στους εργαζομένους της (Φωτό)

Από το 2011, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας SteelHouse, Μαρκ Ντάγκλας είχε δύο πολιτικές που μεταμόρφωσαν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας του.

Όχι μόνο οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μάρκετινγκ και διαφήμισης παίρνουν ένα μπόνους 2.000 δολαρίων για διακοπές της επιλογής τους, αλλά όλη η εταιρεία δικαιούται ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, το οποίο ο Ντάγκλας ονομάζει «SteelHouse Days».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολιτικές αυτές προσέλκυσαν ταλαντούχους ανθρώπους και βελτίωσαν την εταιρεία.

Here's what happens when a member of the creative team comes in on their birthday. Hope you didn't need your monitor @hellsbells89!

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on Oct 6, 2016 at 3:29pm PDT

Ακολουθούν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η πολιτική λειτουργεί τόσο καλά, σύμφωνα με τον Ντάγκλας:

Ο ελεύθερος χρόνος δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους
Ο πιο προφανής λόγος είναι πως οι άνθρωποι εργάζονται λιγότερο και έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τις δραστηριότητές τους. Σε συνδυασμό με το επίδομα διακοπών, τα μέλη της ομάδας λαμβάνουν επίσης πέντε επιπλέον ημέρες – μία κάθε μήνα που δεν έχει σχέση με το τριήμερο Σαββατοκύριακο. Το αποτέλεσμα είναι πως όλοι επανέρχονται γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι που θα κάνουν τη δουλειά τους.

"Your first idea that comes organically is usually really powerful." Mark Douglas, our own President & CEO. #TechMeetsCreative #CannesLions

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on Jun 23, 2016 at 10:06am PDT

Η πολιτική ενθαρρύνει την ομαδική εργασία μεταξύ των μελών του προσωπικού
Οι SteelHouse Days δεν είναι σαν τις κανονικές αργίες ή τις πληρωμένες ημέρες άδειας, λέει ο Ντάγκλας. Δεδομένου ότι ολόκληρη η εταιρεία είναι κλειστή, κανείς δεν κοιτάζει το τηλέφωνό του για να απαντήσει σε ένα άλλο μέλος της ομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλοί εργαζόμενοι να ταξιδεύουν μαζί και να δημιουργούν μια αίσθηση ενότητας μεταξύ της εταιρείας.

«Νομίζω πως είναι σημαντικό να μπορούν όλοι να αφήνουν κατά μέρος κυριολεκτικά τη δουλειά τους» δήλωσε ο Ντάγκλας. Κι ενώ κάνουν διάλειμμα από τη δουλειά τους, δημιουργούν επίσης φιλίες που συμβάλλουν την αύξηση της παραγωγικότητας στο γραφείο.

Celebrating #internationalwomensday with some of the women who make SteelHouse #BuiltToPerform

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on Mar 8, 2017 at 2:15pm PST

Η νοοτροπία του δούναι και λαβείν βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων
Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη αυτά, λέει ο Ντάγκλας. «Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά νομίζω ότι νιώθουν πως είναι μια διαδικασία δούναι και λαβείν» είπε.

Sometimes you accidentally come to work as twins. #SteelHouseNYC

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on Jun 14, 2016 at 4:32pm PDT

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..