Τουρκικά ΜΜΕ- «Βρώμικη συμμαχία Ελλάδας και YPG» - «Άσχημα νέα για τον Α.Τσίπρα: Τους θάψαμε στην Αφρίν»

Τουρκικά ΜΜΕ- «Βρώμικη συμμαχία Ελλάδας και YPG» - «Άσχημα νέα για τον Α.Τσίπρα: Τους θάψαμε στην Αφρίν»

Νέα σενάρια για σχέσεις της Ελλάδας με τους Κούρδους αντάρτες του PKK/YPG ανακινεί ο τουρκικός Τύπος, σε μια περίοδο όπου η ένταση μεταξύ των δύο χωρών βρίσκεται ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Αιτία η κηδεία μαχητών του YPG στην Αφρίν, όπου σε μια από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο φέρετρο ενός νεκρού Κούρδου αντάρτη υπήρχε η ελληνική σημαία μαζί με την αυτή της Αρμενίας.

Αμέσως η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit η οποία ουσιαστικά απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις της τουρκικής κυβέρνησης, και κανένα από τα δημοσιεύματα της δεν είναι τυχαίο, κυκλοφόρησε με τίτλο: «Άσχημα νέα για τον Αλέξη Τσίπρα: Τον θάψαμε στην Αφρίν».

Η Yeni Akit στο άρθρο κάνει λόγο για την αποκάλυψη «της βρώμικης συμμαχίας της Ελλάδας με τους Κούρδους»

«Οι κηδείες που οργανώθηκαν από τους τρομοκράτες αποκαλύπτουν ειδικά αυτή την βρώμικη συμμαχία που παρέχεται στους τρομοκράτες. Στις κηδείες υπήρχαν στα φέρετρα οι σημαίες της Ελλάδας, των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Οι φωτογραφίες κάνουν τόσο φανερή την βρώμικη αυτή διεθνή συμμαχία για πρώτη φορά από την αρχή της επιχείρησης του “Κλάδου Ελαίας”» αναφέρει η Yeni Akit.

Φυσικά πρόκειται για το επόμενο «μέτωπο» που πρόκειται να ανοίξει η Άγκυρα εναντίον της Ελλάδας. Συνήθως τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης τουρκικής εφημερίδας αφορούν τις μελλοντικές κινήσεις της Άγκυρας και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό.

Aleksis Çipras'a kötü haber! Afrin'de onu da gömdük https://t.co/hEWaUjJ7FW pic.twitter.com/exmCch5nOw

— Yeni Akit Gazetesi (@yeniakit) February 13, 2018

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..