Και όμως τα F-52 που ο Τραμπ έστειλε στη Νορβηγία υπάρχουν αλλά μόνο στο... Call of Duty! (βίντεο)

Και όμως τα F-52 που ο Τραμπ έστειλε στη Νορβηγία υπάρχουν αλλά μόνο στο... Call of Duty! (βίντεο)

Στην αρχή όσα ΜΜΕ μετέδωσαν την δήλωση αυτή απλά τόνισαν ότι ο Πρόεδρος μάλλον ήθελε να πει ότι η Νορβηγία αγόρασε 52 μαχητικά αεροσκάφη F-35, τα τρία από τα οποία ήδη έφτασαν στο Όσλο τον Νοέμβριο, σύμφωνα με το Reuters.

Τα F-52 δεν είναι ένα νέο υπερσύγχρονο “ υπερόπλο” που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ έτοιμο να κατατροπώσει και τα πιο εξελιγμένα ρωσικά μαχητικά. Τουλάχιστον όχι στην πραγματικότητα!

Βίντεο: Πλάνα από το παιχνίδι

Σημειώνεται ότι η γκάφα του Τραμπ ειπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με την πρωθυπουργό της Νορβηγίας Ερνά Σολμπεργκ, την Τετάρτη, όταν ο Τράμπ μιλούσε για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. 

Ο Τραμπ φαίνεται ότι κατάλαβε το λάθος του γρήγορα αλλά δεν το διόρθωσε πλήρως. "Έχουμε συνολικά 52 και έχουν παραδώσει ήδη αρκετά από αυτά, ", δήλωσε ο Trump, προσθέτοντας ότι "είναι μια παραγγελία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων".

Οι χρήστες στο twitter δεν άφησαν  ασχολίαστη την επική γκάφα Τραμπ.  To καλύτερο σχόλιο όμως φαίνεται ότι έκανε η εταιρεία Bethesda που κυκλοφορεί το “Call o duty” μέσα από το λογαριασμό της στο twitter για το παιχνίδι Fallout που επίσης η ίδια κυκλοφορεί: “ Έχουμε επίσης ήδη στείλει ένα πλήρη εξοπλισμό με πανοπλίες T-60”. 

Σημειώνεται ότι οι πανοπλίες T-60 στο παιχνίδι Fallout είναι οι ακόλουθες:

We’ve already sent a full supply of T-60 power armor their way as well. https://t.co/vllwtrjhV7

— Fallout (@Fallout) January 12, 2018

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..