Επεισόδια με μετανάστες στη Χίο -Επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε θερμοκήπιο

Επεισόδια με μετανάστες στη Χίο -Επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε θερμοκήπιο

Πλιάτσικο σε θερμοκήπιο στη Χίο επιχείρησαν να κάνουν χθες βράδυ μετανάστε στη Χίο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Χαλκειός της Χίου που  γειτνιάζει με τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της ΒΙΑΛ. Πρωταγωνιστές ομάδα προσφύγων και οι ιδιοκτήτες θερμοκηπίου. 

Οι μετανάστες επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο στο θερμοκήπιο, οι ιδιοκτήες τους εμπόδισαν και στις φωνές έτρεξαν και άλλοι πρόσφυγες, κοντά στην αγροτική καλλιέργεια όπου σημειώθηκε το συμβάν με αποτέλεσμα τη δημιουργία επεισοδίου. Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Οι ίδιες πληροφορίες, που αποδίδονται σε αστυνομικές πηγές, κάνουν λόγο για προσαγωγή 10 προσφύγων, που εξετάζονται ο καθένας ξεχωριστά για την ανάμιξή τους στα επεισόδια. Επίσης, προσήχθησαν οι δύο κάτοικοι του Χαλκειούς, ηλικίας 45 και 73 ετών, με τον πατέρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Κατασχέθηκαν, επίσης, πέντε πλαστικές σακούλες με διάφορα λαχανικά, καθώς επίσης και μια κυνηγετική καραμπίνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..