Υπόθεση Μ.Ζαφειρόπουλου: Ο ιατροδικαστής μιλά - «Ο δολοφόνος ήξερε που να πυροβολήσει»

Υπόθεση Μ.Ζαφειρόπουλου: Ο ιατροδικαστής μιλά - «Ο δολοφόνος ήξερε που να πυροβολήσει»

Η δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει συγκλονίσει το δικηγορικό κόσμο αλλά και την κοινή γνώμη. Στη δημοσιότητα βγαίνουν συνεχώς νέες πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση.

Ο ιατροδικαστής κ. Ντιλέρνια μιλά σε ιστοσελίδα και υποστηρίζει πως ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήξερε ακριβώς σε ποιο σημείο του σώματος να τον πυροβολήσει.

«Είναι τυφλό τραύμα θώρακος δια βολίδος πυροβόλου όπλου προκληθέν με συνοδές κακώσεις αριστερού ημιθωρακίου και αριστερής άνω κοιλιακής χώρας-ανθρωποκτονία.Δηλαδή, του πήρε πύλες αριστερού πνεύμονος όπου του έκανε μεγάλη αιμορραγία εκεί, αιμοθώρακα, τρώση διαμπερή του αριστερού κάτω πνευμονικού λοβού και του πολτοποίησε ένα μέρος του συκωτιού και του προκάλεσε αιμορραγία στην αριστερή άνω κοιλιακή χώρα. Όπως καταλαβαίνετε, ο δολοφόνος ήξερε ακριβώς σε ποιο σημείο του σώματος να τον πυροβολήσει».

Συγγενείς και οι φίλοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι συγκλονισμένοι από την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός ποινικολόγος το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Με όπλο μικρού διαμετρήματος 0,7 – 0,8 χιλιοστών από περίπου ενάμιση μέτρου απόσταση, πυροβόλησαν τον δικηγόρο και  η βολίδα του τρύπησε τον δεξιό πνεύμονα και ενδεχομένως την καρδιά και ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία, από την ιατροδικαστική εξέταση χωρίς όμως προς το παρόν να έχει γίνει η νεκροτομή στο πτώμα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η Αστυνομία, εκτιμά ότι οι δύο δράστες, έκλεισαν ραντεβού με το θύμα τους υποτίθεται για να συζητήσουν για μία υπόθεση. Οι δύο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν ηλικίας γύρω στα 35, ο ένας μετρίου αναστήματος και ο άλλος πιο κοντός και φαίνεται να παρέμειναν στο χώρο του δικηγορικού γραφείου της οδού Ασκληπιού για περίπου 20 λεπτά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..