Ιταλία: Οι αρχές συνέλαβαν 10 άτομα - Συμμετείχαν σε δίκτυο παιδεραστίας

Ιταλία: Οι αρχές συνέλαβαν 10 άτομα - Συμμετείχαν σε δίκτυο παιδεραστίας

Aνακαλύφθηκε στην βορειοανατολική Ιταλία δίκτυο παιδεραστών.

Σε 10 συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρέντο προχώρησε η ιταλική αστυνομία ενώ έκανε έφοδο σε 47 κατοικίες συλληφθέντων και υπόπτων.

Από τον Φεβρουάριο του 2016,οι αρχές ερευνούν την υπόθεση καθώς με την σύλληψη ενός 38χρονου, στην υπολογιστή του οποίου βρέθηκε παιδοπορνογραφικό υλικό (με χιλιάδες φωτογραφίες και εικόνες ανηλίκων) που ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι είχε «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.

Οι ειδικευμένοι τεχνικοί της αστυνομίας, όμως, εξακρίβωσαν ότι στον υπολογιστή υπήρχε η εφαρμογή Voip και περίπου εκατό διευθύνσεις άλλων εκατό ύποπτων παιδεραστών, οι οποίοι διέμεναν σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο 38χρονος φέρεται να παρουσιαζόταν ως μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ «προσέφερε» στους συνομιλητές του, το παιδοπορνογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του.

Στο δίκτυο αυτό παιδεραστών, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση Rai, φέρεται να συμπεριλαμβανόταν και ένας ανώτατος δικαστικός της Κάτω Ιταλίας, ο οποίος συνελήφθη στις 2 Οκτωβρίου στο Ρήγιο της Καλαβρίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..