Γοητευμένη η Ζιζέλ από τη συνάντησή της με τον Ε.Μακρόν (φωτό)

Γοητευμένη η Ζιζέλ από τη συνάντησή της με τον Ε.Μακρόν (φωτό)

Γοητευμένη από τη συνάντησή της με τον γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, εμφανίστηκε ο διάσημο μοντέλο και πρέσβειρα του ΟΗΕ, Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η συνάντησή τους έγινε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο συζητήσεων για την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον και οι κάμερες απαθανάτισαν τη σύντομη επαφή τους κατά την οποία αντάλλαξαν θερμή χειραψία. 

Λίγο αργότερα, το μοντέλο και επιχειρηματίας έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, Εμανουέλ Μακρόν, για την πρωτοβουλία σας σχετικά με την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με την ιδέα “ο,τι δεν βλέπουμε, δεν υπάρχει” - δηλαδή αν δεν το βλέπουμε τότε δεν θα μας επηρεάσει. Αλλά θα μας επηρεάσει, διότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι αλληλένδετα. Τα σκουπίδια, για παράδειγμα, που μαγικά εξαφανίζονται από τα σπίτια μας κάθε μέρα, κάπου πάνε. Πάνε σε χωματερές, ποτάμια και ωκεανούς και μολύνουν τα ψάρια, τις πηγές ύδατος και επιστρέφουν στο τραπέζι μας. Πρέπει να ξυπνήσουμε - Πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που ζούμε, τον τρόπο που παράγουμε, τον τρόπο που καταναλώνουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας πριν να είναι αργά».

Τα γαλλικά ΜΜΕ αφήνιασαν με την ανάρτηση της Ζιζέλ. «Αυτή η φωτογραφία δεν πρέπει να αρέσει στην Μπριζίτ», έγραψε το σάιτ Potins.fr, «Ζιζέλ και Μακρόν, η χειραψία που προκάλεσε κουτσομπολιά», έγραψε η Madame Figaro.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..