«Αιχμές» Α.Πόντα για τη διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας της «Κεντροαριστεράς»

«Αιχμές» Α.Πόντα για τη διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας της «Κεντροαριστεράς»

Την θέση του για το θέμα της ηλεκτρονικής ψήφου στην διαδικασία ανάδειξης του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς εξέφρασε σε συνομιλία του με εκπροσώπους των ΜΜΕ ο υποψήφιος για την αρχηγία, Απόστολος Πόντας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, όλες οι ψήφοι έχουν την ίδια αξία τόσο οι ηλεκτρονικές, όσο και αυτές κατόπιν αυτοπρόσωπης παρουσίας την ημέρα των εκλογών, προσθέτοντας ότι παρόλο που «η ηλεκτρονική ψήφος ευνοεί μια καινοτόμα υποψηφιότητα σαν τη δική μου, εντούτοις θα πρέπει να διασφαλιστεί η διαδικασία, ώστε να μην εκτραπεί ο πραγματικός σκοπός της, ο οποίος είναι η ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών και αντ` αυτού οδηγηθούμε σε ένα αυθαίρετο γκρουπάρισμα ψήφων».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν να δίδονται τελεσίγραφα περί της διαδικασίας και κάποιοι που αυτοαναγορεύονται ως δήθεν φαβορί να καλλιεργούν, υπερθεματίζοντας υπέρ της ηλεκτρονικής ψήφου, το άλλοθι για την αποτυχία τους!

Ο κ. Πόντας δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δήλωση του κ. Καμίνη ότι σε περίπτωση που επικρατήσει στην εκλογική διαδικασία θα παραμείνει και δήμαρχος Αθηναίων. Είπε ότι προσπερνά την ασάφεια και την αοριστία της δήλωσής του και τον κάλεσε να απαντήσει τι προτίθεται να κάνει εφόσον δεν εκλεγεί «Πρόεδρος της Κεντροαριστεράς», όπως την εννοεί, ή εφόσον δεν προκριθεί καν στον δεύτερο γύρο!  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..