Φτερά έκαναν 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του ΔΣΑ

Φτερά έκαναν 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του ΔΣΑ

«Τρέχουν και δεν φτάνουν» στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών καθώς χάθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό του. Η ανακάλυψη έγινε πριν από λίγες ημέρες και έχει διαταχθεί η διενέργεια σχετικής ΕΔΕ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, «το ΔΣ ενημερώθηκε από το προεδρείο για την απώλεια 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Συλλόγου, η οποία διαπιστώθηκε στις 5/9/2017 καθώς και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη ο ΔΣΑ. Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017 ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ, από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα, κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης, παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ΔΣ του ΔΣΑ συζήτησε το θέμα και επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..