Φανή Γραμματικόγιαννη - Ουνάλ Αϊσάλ: Η δημοσιογράφος και ο μεγιστάνας δίνουν τέλος στις φήμες χωρισμού!

Φανή Γραμματικόγιαννη - Ουνάλ Αϊσάλ: Η δημοσιογράφος και ο μεγιστάνας δίνουν τέλος στις φήμες χωρισμού!

Όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Φανή Γραμματικόγιαννηγνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. Ο ζάμπλουτος Τούρκος αμέσως κέρδισε το ενδιαφέρον της Φανής κι έτσι αυτή αποφάσισε να χωρίσει με τον άντρα της και να ζήσει μαζί του μια παραμυθένια ζωή.

Εκείνη είναι γνωστή δημοσιογράφος και εκείνος ιδιοκτήτης της εταιρίας – κολοσσού UNIT, που περιλαμβάνει κλάδους δραστηριοτήτων όπως το εμπόριο πετρελαίου, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος σε σημείο που τους οδήγησε στο γάμο (η Φανή έχει πλέον το δικό του επίθετο) και στην απόκτηση μιας κόρης η οποία είναι 6 χρονών αυτήν τη στιγμή.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, τον Οκτώβριο του 2015, πολλά δημοσιεύματα περί χωρισμού είχαν εξοργίσει τον Τούρκο και την Ελληνίδα δημοσιογράφο. Ο Ουνάλ Αϊσάλ είχε κινηθεί άμεσα νομικά εναντία των τούρκικων περιοδικών και ιστοσελίδων, με σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια. Πολλοί δεν σταμάτησαν να διασύρουν φήμες. Τα στόματα έκλεισαν μια και καλή, όταν η Φανή ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τη μικρή της κόρη τον περασμένο Μάιο και ο Ουνάλ τους περίμενε στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ για να παραλάβει τις γυναίκες της ζωής του.

Η χαριστική βολή σε αυτούς που ήθελαν το ζευγάρι χωριστά, ήρθε όταν οι δύο τους και η κόρη τους πέρασαν ξέγνοιαστες διακοπές στο Μπόντρουμ τον περασμένο Ιούλιο, γυρνώντας την πλάτη στα κακόβουλα σχόλια.

Επιπλέον, η τελευταία τους εμφάνιση όμως στη Μύκονο μόνο αυτό δεν έδειχνε.Το ζεύγος απήλαυσε τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι και έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Φαίνεται πως και οι δύο βιώνουν μια πολύ χαρούμενη περίοδο και σίγουρα δεν δίνουν βάση στις φήμες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..