Γ. Κατσιαντώνης: «Ο τόπος δεν χρειάζεται εκδηλώσεις αλλά πράξεις»

Γ. Κατσιαντώνης: «Ο τόπος δεν χρειάζεται εκδηλώσεις αλλά πράξεις»

Κριτική στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης σχετικά με τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια, κάνει μέσα από συνέντευξη του ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο κ. Κατσιαντώνης σημειώνει πως ο τόπος δεν χρειάζεται «επίσημες εκδηλώσεις κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, αλλά πράξεις και μόνο πράξεις».

Σχετικά με την πορεία της οικονομίας ο κ. Κατσιαντώνης τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως χρειάζεται «να αλλάξουν πολλές στρεβλώσεις που οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα», σημειώνοντας πως θα πρέπει «να στοχεύσουμε ουσιαστικά, μέσα από ριζικές αλλαγές στην ελληνική οικονομία, για να δούμε ανάπτυξη και εξέλιξη προς το θετικό».

Όσον αφορά την πολιτική συμμαχιών του κόμματος του ο κ. Κατσιαντώνης δηλώνει πως το κόμμα του είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το Κέντρο στην ελληνική πολιτική σκηνή έχει, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη από εκπροσώπηση και συνέργειες».

Τέλος, σχετικά με την αντιπαράθεση που διεξάγεται τελευταία με επίκεντρο τη σημαία και τις παρελάσεις, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων επισημαίνει πως τον βρίσκει αντίθετο «οτιδήποτε αφορά, σε αλλαγή που έρχεται να καταργήσει ή να μειώσει την εθνική μας ταυτότητα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..