Τσόρι: «Μάθημα ζωής ο Ολυμπιακός, για πάντα ΘΡΥΛΟΣ»

Τσόρι: «Μάθημα ζωής ο Ολυμπιακός, για πάντα ΘΡΥΛΟΣ»

Ένα τεράστιο κεφάλαιο για ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Τσόρι Ντομίνγκες κλείνει και μετά την ευχαριστήρια δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ακολούθησε και Αργεντινός μέσος, που ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και όσους τον εμπιστεύτηκαν, κλείνοντας την επιστολή του με τη φράση «Για πάντα ΘΡΥΛΟΣ»!

Μαρινάκης για Τσόρι: «Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή...»Σχετικα5 άρθρα, 1 Web TV
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Αναλυτικά η δήλωση του Τσόρι Ντομίνγκες:

«Όπως όλοι μας, είχα να αντιμετωπίσω και καλές και κακές στιγμές... Και γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο τελευταίος χρόνος, ακόμα και για όσους βρίσκονται πολύ κοντά μου (τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, κλπ.). 

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφτασα σε αυτό το κλαμπ στα χέρια ενός μεγάλου προπονητή τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι (Michel Gonzalez) και του κυρίου προέδρου (Βαγγέλη Μαρινάκη). Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν κι εγώ πίστεψα στο ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά με αυτά τα χρώματα... και έτσι έγινε σε μεγάλες στιγμές...!!! 

Σήμερα χαράσσονται καινούργια μονοπάτια... και θα ακολουθήσω αυτές τις καινούργιες προκλήσεις... 

Νιώθω πολύ ευγνώμων...!!! 

Όλες αυτές τις στιγμές ήταν... και θα είναι για μένα μάθημα ζωής... 

Θερμά ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν και πίστεψαν σε μένα και όσοι όχι με... βοήθησαν στο να μην εγκαταλείψω, να μην σηκώσω τα χέρια ψηλά, αλλά να κρατηθώ και να συνεχίσω να ονειρεύομαι... 

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι αυτού του υπέροχου σταδίου, με έκανε να αισθανθώ τη στήριξη και την ανάσα του και κάτι εξαιρετικά θαυμάσιο για μένα που δεν μπορείς να το αγοράσεις: Τον σεβασμό... 

Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι το καλύτερο...!!! 

Για πάντα ΘΡΥΛΟΣ!!! 

ALEJANDRO DAMIAN DOMINGUEZ (Chori)».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..