Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-6-2017

Κριός

19-6-2017 : Πλανητικές ΏρεςΣχετικα5 άρθρα

Βρίσκεστε σε μια άτακτη διάθεση σήμερα. Έχετε περάσει όλη την ημέρα με όνειρα για τον σύντροφό σας και τις υπέροχες και οικείες στιγμές που έχετε περάσει μαζί. Εάν δοθεί μια ευκαιρία, θα ξαναζήσετε με χαρά τους ηδονικούς παλμούς για άλλη μια φορά μόνο για να πάρετε μια αίσθηση του πώς αισθάνθηκε.

Ταύρος

Ο σύντροφός σας ήταν απασχολημένος εδώ και αρκετό καιρό και συνεπώς δεν μπόρεσε να δώσει στη σχέση τον χρόνο που αξίζει τις τελευταίες ημέρες. Παρόλο που σας αγαπά και σας θέλει πάρα πολύ, δεν έχει την πολυτέλεια να παραλείψει τις ευθύνες και τις προθεσμίες που τον/την δεσμεύουν αυτή τη στιγμή. Δείξτε κατανόηση .

Δίδυμοι

Αντί να βγείτε σήμερα, περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι με το ταίρι σας. Απολαύστε ένα μαγειρεμένο γεύμα στο σπίτι και παίξτε κάποια απαλή μουσική . Μπορείτε να επιδοθείτε σε ορισμένες «άτακτες» δραστηριότητες . Το μασάζ θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Αναθεωρήστε το παρελθόν μαζί και σκεφτείτε όλες τις εποχές που έχετε περάσει τέλεια.

Καρκίνος  

Αναζωογονήστε τη σπίθα και ενισχύστε τη δέσμευση με το ταίρι σας σήμερα. Ο σύντροφός σας πραγματικά επιθυμεί να κάνει τις τελευταίες ημέρες κάτι σημαντικό για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, και οι δύο θα νιώσετε καλά. Η μέρα είναι στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε την υπεύθυνα και καλά.

Λέων

Η μέρα θα είναι ευχάριστη για εσάς όσον αφορά την ανταπόκριση του συντρόφου σας. Αυτός ή αυτή θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να εκφράσει την αγάπη για σας και να σας τιμήσει για το σύνολο της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να υπάρχει όμως κάτι ενοχλητικό στο πίσω μέρος του μυαλού σας που δεν θα σας αφήσει να απολαύσετε όλα αυτά εντελώς.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα από την οποία υποφέρετε στο πλαίσιο της λήψης ορισμένων αποφάσεων που αλλάζουν την ερωτική σας ζωή . Εάν δεν είναι τόσο κρίσιμο το να πάρετε άμεσα μια απόφαση, τότε μην το παλεύετε πολύ σήμερα, αναβάλετε το για αργά την επόμενη μέρα. Θα είναι πιο κατάλληλη η στιγμή για να ανοιχτείτε με τον σύντροφό σας.  

Ζυγός

Εκείνοι από εσάς που είχαν τρομερές εμπειρίες απιστίας από τον σύντροφό τους θα είναι κάπως καθησυχασμένοι σήμερα. Τα σκάνδαλα θα επιλυθούν σήμερα. Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, αλλά μπορείτε να ελπίζετε ότι τα καλά πράγματα θα συμβούν σύντομα και τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται.

Σκορπιός

Ο σύντροφος σας θα σας βοηθήσει να αναλύσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας απόφασης σας. Μπορεί να χρειάζεται να εξετάσετε οποιοδήποτε από τα θέματα που η οικογένειά σας μπορεί να θέτει εναντίον σας. Δεν χρειάζεται να φέρετε το βάρος μόνοι σας. Απλά βάλτε τον εαυτό σας μπροστά στον σύντροφό σας και μιλήστε από την καρδιά σας!

Τοξότης

Σήμερα θα ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να οικοδομήσει τα θεμέλια της ζωής με βάση τον ιδεαλισμό και τον πνευματισμό. Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει γλιστρήσει μακριά από το μονοπάτι του ή να έχει εμπλοκή με τη ζωή ενός εξαρτημένου! Τέτοια λάθη συμβαίνουν στη ζωή και εκεί είναι που υποτίθεται ότι πρέπει να εισέλθετε για να σώσετε το έτερον ήμισυ!

Αιγόκερως

Δεν είναι εύκολο να οικοδομήσουμε ένα ιδανικό σπίτι και επομένως ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλά δράματα και τραύματα ακόμα! Ειδικά όταν η ιδιοκτησία και η οικογένεια μπαίνουν στην εικόνα! Αυτός είναι ένας τομέας όπου οι παρεξηγήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα. Το κλειδί για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι η επικοινωνία μεταξύ με το ταίρι σας και η εξάλειψη όλων των συγχύσεων την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας θα παραμείνετε σε σύμπνοια και καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφός σας θα είναι σε σύνδεση με εσάς σε ψυχολογικό επίπεδο πολύ έντονα και θα αποτελέσει πραγματική πηγή έμπνευσης για εσάς. Ο άνθρωπός σας έχει μια πολύ ισχυρή διαισθητική ικανότητα και γνωρίζει πότε, πώς και πού πρέπει να συνδεθεί με εσάς. Ο αγαπημένος σας μπορεί να εκτιμήσει απόλυτα όταν χρειάζεστε άνεση και υποστήριξη.

Ιχθείς

Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την σχέση σας σήμερα. Και ο λόγος πίσω από αυτό θα ήταν η επιδείνωση της υγείας του συντρόφου σας. Μην πανικοβάλλεστε αν συμβεί κάτι δυσάρεστο ξαφνικά, πάρτε ακριβώς τις απαραίτητες προφυλάξεις και ζητήστε ιατρική βοήθεια στην περιοχή σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Top
Some text some message..